Solberg nu are fonduri suficiente pentru a castiga in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Petter Solberg a dezvaluit ca nu poate risca obtinerea unei victorii in WRC din cauza bugetului limitat de care dispune pentru cele doua masini Citroen C4.

Petter Solberg concureaza in acest sezon cu doua masini Citroen C4 WRC, achizitionate de la constructorul francez cu scopul de a obtine rezultate pe masura in acest sezon.

Cu toate acestea, pilotul norvegian a admis ca nu isi permite sa forteze prea mult in timpul raliurilor din cauza bugetului limitat de care dispune pentru eventualele reparatii ale masinilor, motiv pentru care nu poate aspira la victorii in 2010.

“Bineinteles ca putem merge mai repede, dar pierd timp pe probele speciale din cauza faptului ca trebuie sa am grija de masina. Din punct de vedere al inteligentei de pilotaj, Raliul Turciei a fost unul dintre cele mai bune ale mele. Cu cativa ani in urma as fi fortat tot timpul ca un maniac absolut si mi-as fi asumat riscuri mari. Acum incep de la zero si-mi consolidez increderea pentru a urca in top, iar strategia functioneaza”, a declarat el pentru site-ul oficial al competitiei.

Solberg a sarbatorit in Turcia raliul cu numarul 150 alaturi de copilotul sau Phil Mills si a terminat etapa pe locul 2, performanta ce i-a permis sa urce pe pozitia a doua in clasamentul general cu 53 de puncte, la 40 de puncte in urma liderului Sebastien Loeb.

Via | WRC | Foto: Petter Solberg

Comentarii (1)

  • Kalle Rovanpera , un posibil viitor campion WRC
    http://www.motorauthority.com/blog/1044363_video-8-year-old-finn-prepping-for-world-rally-championship
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru