VIDEO: Raikkonen impresioneaza in Raliul Turciei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.04.2010
Kimi Raikkonen a obtinut locul 5 in Raliul Turciei, cea mai buna clasare a pilotului finlandez in Campionatul Mondial de Raliuri.

Comentarii (8)

  • Kimi
    Kimi va impresiona oriunde va merge deoarece are stofa de campion ceea ce fostul sau coechipier din cadrul ultimei sale echipe din F1 nu are si nici nu va avea vreodata :)
    14 3
  • Kims
    Right Alex! Eu totusi il astept in competitia de l-a consacrat.
    8 1
  • @ally
    Nu cred ca va mai reveni.Acum mai mult ca niciodata sunt convinsa de asta..e fericit acolo,se simte bine,e multumit,e absolut fascinat de tot,inclusiv de oamenii pe care i-a intalnit in WRC. F1 e un capitol incheiat pentru el si,fie ca ne place sau nu,trebuie sa ne obisnuim cu ideea.L-am sustinut 9 ani in F1,iar acum incepe o noua etapa atat pentru el cat si pentru noi ! Cert e ca o sa-l sustinem neconditionat !
    14 1
  • sal
    beton kimi
    6 1
  • @Alex
    La conferinta de presa din Turcia am vazut un alt Kimi. Cum nu l-am mai vazut demult in F1 ... si sa stii ca am avut aceleasi feeling ca si tine. Dar trebuie sa termine lucrurile neincheiate cu Formula 1 :D Iar daca decizia e definitiva, va avea mereu sustinerea fanilor adevarati.
    8 0
  • Admiratoarele lui Kimi
    De fiecare data cand aflu ca o fata priveste F1 - e fana(t) Kimi.
    Si desigur ca trebuie sa-i poarte pica fostului sau coiechipier, pt ca echipa la preferat pe "pe uratul cela maruntel". Deh, nu se poate pune cu "sex symbolul F1"

    Fetelor, bravo voua ca tineti in continuare cu el, chiar apreciez asta, dar va rog frumos nu incercati sa ne convigeti ca aveti dreptate - in altimele doua sezoane in F1 Kimi "a mancat inghetata"
    1 4
  • Greseala mea...
    Sorry, ultimele 2 sezoane
    1 0
  • Rai
    M-am tot legat de viata lui, da' musai trebuie felicitat. Locul 5 e unul f bun, i se vede rasa finlandeza. E un pilot care, dincolo de polemici imi place, daca se intoarce in f1 va fi foarte bine, concurenta mai mare cu toti campionii din ultima decada pe pista. In wrc nu are sanse, only for fun, acolo troneaza regele Loeb, cel mai bun pilot din lume la ora asta si asta pt ca eu consider pilotajul de raliu cel mai complex din toate sporturile cu motor. Succes Rai!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru