Solberg sarbatoreste 150 de raliuri cu copilotul sau

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.04.2010
Petter Solberg si copilotul sau Phil Mills vor sarbatori in Turcia raliul cu numarul 150 petrecut impreuna in Campionatul Mondial de Raliuri.

Raliul Turciei, a patra etapa din Campionatul Mondial de Raliuri,  are o semnificatie aparte pentru Petter Solberg si copilotul sau Phil Mills. Cei doi vor sarbatori in acest weekend cel de-al 150-lea raliu petrecut impreuna in WRC, iar Solberg este incantat de colaborarea pe care o are cu copilotul sau.

"150 de raliuri in WRC inseamna foarte mult. Sper ca vom avea mult mai multe, pentru ca pentru mine Phil este cel mai bun copilot. Intotdeauna stie exact cum trebuie sa fie lucrurile", a declarat campionul mondial din sezonul 2003.

Solberg si echipajul sau s-au deplasat mai devreme in Turcia pentru cateva zile de teste, iar norvegianul sustine ca este multumit de comportamentul masinii Citroen C4 WRC.

"Suntem aici (n.r - in Turcia) de cateva zile pentru teste si sunt foarte multumit de masina. Astept cu nerbdare sa inceapa raliul", a mai precizat el.

Dupa primele trei etape din actualul sezon, Solberg ocupa locul 4 in clasamentul general cu 35 de puncte, la numai doua lungimi de unda in spatele lui Mikko Hirvonen.

Via | Petter Solberg

Comentarii (1)

  • Peter
    Fostului campion mondial ii prieste "aerul" de la Citroen. Vine tare. Bravo!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru