Ken Block vrea să concureze în trei etape de WRC în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ken Block şi-a manifestat intenţia de a participa în trei runde al sezonului 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri.

Esential 3 este numarul de etape in care Block vrea sa concureze in WRC in 2013
8 este cea mai buna clasare a lui Ken Block intr-o etapa de WRC
Ken Block şi-a dezvăluit în această săptămână planurile pentru anul 2013, iar principalele puncte de atracţie vor fi participările la celebrele Gymkhana, dar şi la o serie de raliuri din Statele Unite ale Americii.

În ciuda programului său încărcat, cascadorul american nu este dispus să renunţe complet la Campionatul Mondial de Raliuri şi a anunţat un program similar cu cel de anul trecut, când a luat startul în trei etape.

"Mă bucur să fiu cât de cât competitiv în WRC, chiar dacă concurez doar part-time şi nu am posibilitatea să testez maşina înaintea etapelor. Sper să particip într-un număr similar de evenimente în WRC şi în 2013", a declarat el.

Block a participat în WRC în trei etape pe parcursul sezoanelor 2007-2008 cu un Subaru Impreza WRX STI, însă primul program aproape complet l-a avut în 2010, atunci când a luat startul în şapte etape cu Ford Focus RS WRC.

A concurat în alte opt etape în 2011 cu Ford Fiesta RS WRC, însă anul trecut şi-a redus programul la numai trei etape, obţinând două locuri nouă în Mexic şi Noua Zeelandă înainte de a abandona în Finlanda.

Cel mai bun rezultat în WRC l-a obţinut în Raliul Franţei din 2011, atunci când a ocupat locul opt în clasamentul general.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru