Citroen DS3 WRC primeşte culori speciale la aniversarea a 60 de ani de la primul model DS

de Daniel Popescu
Marti, 13.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a dezvăluit noile culori pentru DS3 WRC, maşina cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri, care aduce un omagiu primului model DS, lansat cu 60 de ani în urmă.

Esential 60 de ani se implinesc in 2015 de la lansarea primului model DS
Citroen a publicat marţi primele fotografii oficiale cu noile culori ale lui Citroen DS3 WRC, maşina cu care va concura şi în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Constructorul francez a păstrat culorile alb, roşu şi auriu, însă a simplificat afişarea acestora. Nota distinctivă pentru sezonul 2015 este însă numărul 60, care apare proeminent pe aripile spate ale maşinii pentru a marca 60 de ani de la apariţia primului model Citroen DS.

Cu această ocazie, Citroen a anunţat semnarea unui contract de sponsorizare cu producătorul elveţian de ceasuri Certina şi un nou parteneriat tehnic cu producătorul de echipament Sparco.

Citroen a devenit astfel a treia echipă care anunţă culorile pentru sezonul 2015, după M-Sport şi Hyundai. Volkswagen este singura echipă de uzină care nu a dezvăluit încă modul în care va arăta Polo R WRC în acest sezon.

Via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru