Citroen exclude ordinele de echipă în Raliul Noii Zeelande

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.06.2012
Citroen a anunţat că Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen nu vor primi ordine de echipă în a doua zi din Raliul Noii Zeelande.

Sebastien Loeb a preluat conducerea în Raliul Noii Zeleande în ultima probă specială desfăşurată vineri, având un avans de numai patru secunde în faţa coechipierului său Mikko Hirvonen.

În condiţiile în care următorii clasaţi sunt la peste un minut şi jumătate în spate, au existat speculaţii că Citroen îi va interzice lui Hirvonen să lupte pentru victorie, aşa cum s-a întâmplat şi în Raliul Argentinei de la sfârşitul lunii aprilie.

Cu toate aceastea, Yves Matton, şeful Citroen, a anunţat că cei doi piloţi sunt liberi să concureze unul împotriva celuilalt cel puţin pe parcursul zilei de sâmbătă.

"Ştim că lui Petter Solberg i-au mai rămas câteva seturi de pneuri soft şi ştim că asta ne poate ceva probleme duminică dacă vremea va rămâne la fel de ploioasă precum se anunţă. Nu le putem spune piloţilor să rămână unde sunt acum şi apoi să vedem cum cei de la Ford vin din urmă, Trebuie să continue să forţeze pentru moment. Singurul lucru pe care îl voi spune este că vreau ca două maşini să termine raliul", a declarat el.

Hirvonen apreciază decizia luată de conducerea Citroen şi este determinat să revină pe prima poziţie în clasamentul general.

"Este bine că Matton a spus asta, pentru că am încredere în maşină şi mă simt foarte bine.

Aş spune că nu am mai avut niciodată o maşină atât de bună ca în ultima parte a probei Whaanga Coast, a fost fantastic. Vom vedea ce se va întâmpla sâmbătă", a explicat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru