Raliul Noii Zeelande

Joi, 04 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Finlanda și Noua Zeelandă au fost anulate

Organizatorii Raliului Finlandei și cei care pregătesc etapa din Noua Zeelandă au decis ca edițiile din acest an să fie anulate. În aceste condiții, sezonul 2020 al WRC s-ar putea relua la finalul lunii septembrie în Turcia.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Motorsport

Calendarul Campionatului Mondial de Raliuri pentru 2020: Kenya, Noua Zeelandă și Japonia sunt noutățile pregătite pentru sezonul viitor

Anul viitor, Campionatul Mondial de Raliuri va include 14 runde. Pe lista noutăților se află etapele din Kenya, Noua Zeelandă și Japonia.
Duminica, 24 Iunie 2012 | WRC

Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Noii Zeelande

Sebastien Loeb a obţinut victoria în Raliul Noii Zeelande după ce coechipierul său Mikko Hirvonen nu a mai luptat pentru prima poziţie în ultima zi în urma ordinelor de echipă.
Sambata, 23 Iunie 2012 | WRC

Raliul Noii Zeelande, PS 9-15/22: Loeb rămâne lider în faţa lui Hirvonen

Sebastien Loeb are un avans de 6.4 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în fruntea Raliului Noii Zeelande, însă există şanse ca Citroen să impună ordine de echipă.
Vineri, 22 Iunie 2012 | WRC

Citroen exclude ordinele de echipă în Raliul Noii Zeelande

Citroen a anunţat că Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen nu vor primi ordine de echipă în a doua zi din Raliul Noii Zeelande.
Vineri, 22 Iunie 2012 | WRC

Raliul Noii Zeelande, PS 1-8/22: Loeb şi Hirvonen luptă pentru victorie

Sebastien Loeb este lider în Raliul Noii Zeelande după primele opt probe speciale, însă are un avans de numai patru secunde în faţa coechipierului său Mikko Hirvonen. Ford a ieşit din lupta pentru victorie cu ambii piloţi.
Joi, 21 Iunie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Noii Zeelande - Raliu aniversar în emisfera sudică

Campionatul Mondial de Raliuri aniversează în Noua Zeelandă raliul cu numărul 500 din istoria competiţiei, care se desfăşoară în plină iarnă.
Joi, 21 Iunie 2012 | WRC

Latvala câştigat calificările din Raliul Noii Zeelande

Jari Matti Latvala a fost cel mai rapid în calificările pentru Raliul Noii Zeelande şi a ales o strategie complet diferită pentru prima zi a competiţiei comparativ cu cei trei rivali ai săi.
Vineri, 15 Iunie 2012 | WRC

Sordo crede că poate obţine victoria în Raliul Noii Zeelande

Dani Sordo este încrezător că Mini îi poate oferi oportunitatea de a obţine în Noua Zeelandă prima victorie din carieră în WRC.
Miercuri, 19 Mai 2010 | WRC

Wilson, nemulţumit de alternarea suprafeţelor în probele speciale

Matthew Wilson solicită renunţarea la alternarea suprafeţelor de asfalt cu cele de pietriş în cadrul probelor speciale din raliuri.
Vineri, 14 Mai 2010 | WRC

VIDEO: Cum a câştigat Latvala Raliul Noii Zeelande

Iată înregistrarea completă a ultimei probe speciale din Raliul Noii Zeelande, la capătul căreia Jari Matti Latvala şi-a adjudecat o victorie dramatică în faţa lui Sebastien Ogier.
Miercuri, 12 Mai 2010 | WRC

Latvala dezvaluie cheia succesului in Noua Zeelanda

Jari Matti Latvala crede ca parcursul constant a fost decisiv in obtinerea victoriei in Raliul Noii Zeelande.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Mai 2010 | WRC

VIDEO: Cum a ratat Ogier victoria in Raliul Noii Zeelande

Sebastien Ogier a pierdut controlul volanului cu numai trei viraje inainte de finalul Raliului Noii Zeelande si i-a cedat victoria lui Jari Matti Latvala.
Duminica, 09 Mai 2010 | WRC

Jari Matti Latvala a castigat Raliul Noii Zeelande

Jari Matti Latvala a obtinut o victorie dramatica in Raliul Noii Zeelande dupa ce a profitat de doua erori comise pe final de Sebastien Loeb si Sebastien Ogier.
Sambata, 08 Mai 2010 | WRC

VIDEO: Rezumatul zilei de sambata in Raliul Noii Zeelande

Mikko Hirvonen si Petter Solberg au fost la un pas sa fie protagonistii unor accidente in a doua zi de competitie din Raliul Noii Zeelande.
Sambata, 08 Mai 2010 | WRC

Noua Zeelanda, PS 10-17/21: Loeb a predat o lectie de pilotaj

Sebastien Loeb a castigat 6 dintre cele 8 probe speciale de sambata din Raliul Noii Zeelande si a ajuns pe locul 2 la numai 5 secunde de noul lider Sebastien Ogier.
Vineri, 07 Mai 2010 | WRC

Noua Zeelanda, PS 1-9/21: Solberg, lider la finalul primei zile

Petter Solberg este lider in Raliul Noii Zeelande dupa prima zi de competitie, in timp ce Sebastien Loeb ocupa doar locul 7 in urma unui accident.
Joi, 06 Mai 2010 | WRC

Loeb nu crede ca va castiga Raliul Noii Zeelande

Sebastien Loeb este circumspect in privinta sanselor la victorie in Noua Zeelanda din cauza pozitiei de drum si a conditiilor meteo.
Joi, 06 Mai 2010 | WRC

Noua Zeelanda, Shakedown: Latvala stabileste cel mai bun timp

Jari Matti Latvala a realizat timpul de referinta in Shakedown-ul contand pentru Raliul Noii Zeelande, devansandu-i pe Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen.
Miercuri, 05 Mai 2010 | WRC

PREVIEW Raliul Noii Zeelande: Va continua suprematia lui Loeb?

Raliul Noii Zeelande este una dintre cele mai asteptate etape din acest sezon si va evidentia daca Sebastien Loeb isi va mentine parcursul excelent in competitie.

Tag-uri similare

Raikkonen, Ogier, Citroen Junior, Raliul Noii Zeelande
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru