Loeb nu crede ca va castiga Raliul Noii Zeelande

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.05.2010
Sebastien Loeb este circumspect in privinta sanselor la victorie in Noua Zeelanda din cauza pozitiei de drum si a conditiilor meteo.

Sebastien Loeb a castigat ultimele trei etape din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, insa priveste cu precautie Raliul Noii Zeelande din acest weekend.

Pilotul echipei Citroen Total va pleca primul pe traseu in toate cele 9 probe speciale de vineri si crede ca acest lucru il va intarzia cu aproximativ un minut. Desi teoretic ar putea reveni in lupta pentru victorie pe parcursul urmatoarelor doua zile, situatia este complicata de faptul ca meteorologii prognozeaza ploi pentru sambata si duminica.

“Va fi uscat in prima zi si poate ca vom avea ploaie in urmatoarele doua. Asta nu este bine pentru mine pentru ca daca nu trebuie sa curatam drumul in a doua si a treia zi poate ca nu avem nicio sansa la victorie. In cursul recunosterii am observat mult pietris, motiv pentru care curatarea drumului poate fi foarte importanta in prima zi si este usor sa pierd un minut. Voi fi bucuros daca voi obtine un rezultat bun”, a declarat sextuplul campion mondial.

Desi declaratiile francezului ar putea fi considerate simple precautii, acestea sunt intarite de rivalul sau Petter Solberg. “Primele patru sau cinci masini vor fi dezavantajate in prima zi, dar pentru Loeb va fi si mai dificil”, a precizat campionul mondial din sezonul 2003.

Ziua de vineri programeaza primele 9 probe speciale din totalul celor 21 ale Raliului Noii Zeelande.

Via | WRC

Comentarii (3)

  • Ivanoff
    Stai relax...
    Loeb,stai relaxat ca ti-am mai zis eu,in WRC nu castiga c m bun pilot ci acela a carui echipa pune la punct c m buna strategie...
    Sa nu-mi spui ca nu-ti vor ceda loc dupa loc toti cei ce folosesc Citroen ca nu pune nimeni botu...
    Halal campionat!!!
    3 3
  • pacpac
    @invanoff
    scuze domnu pisovanoff ai condus vreodata o masina cu mai mult de 100 de km pe ora pe o sosea de munte???cred ca nu ..deci stai acolo la tine in viziuina de popandau si nu mai comenta despre omu asta
    0 2
  • Ivanoff
    @pacpac
    de fapt ce vrei sa-mi spui?
    Iti este greu sa scoti o fraza concisa si la subiect?
    Da? Atunci stai in banca ta si dc vrei sa vi cu ceva util,fa-o,dc nu...la
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru