Citroen nu va impune ordine de echipa la inceputul sezonului

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.02.2010
Dani Sordo si Sebastien Loeb pleaca in Raliul Suediei pe picior de egalitate. "Pana si Seb ar vrea sa il vada pe Dani castigand un raliu", sustine Olivier Quesnel.

Citroen le va da ocazia celor din piloti ai echipei sa demonstreze ca merita statutul de favorit, Sebastien Loeb si Dani Sordo urmand sa plece la drum in sezonul 2010 al WRC de pe picior de egalitate. In seszonul anterior, Sordo a fost deseori utilizat ca deschizator de traseu pentru Loeb, rolul sau fiind acela de a-l anunta pe francez daca pe probe exista zone periculoase aparute dupa momentul recunoasterii.

"Voi incepe sezonul cu pedala apasata la maximum, incercand sa castig cat mai multe raliuri si probe speciale. Nu stiu unde pot sa castig, insa voi porni in Suedia cu pedala la podea, incercand sa trag la victorie", spune Sordo, care spune ca spera ca Citroen sa nu ii ceara sa il ajute din nou pe Sebastien.

Opinia lui Dani Sordo este impartasita si de Olivier Quesnel, seful diviziei de motorsport a celor de la Citroen, care sustine ca echipa nu are nicio intentie de a impune ordine de echipa la inceputul sezonului. "Nu pot sa ii cer lui Dani sa dea inapoi la inceputul sezonului.

Poate sa mearga in ritmul sau maxim. Cred ca pana si Sebastien ar vrea sa il vada pe Dani castigand un raliu sau poate chiar si mai multe. Insa ambii piloti trebuie sa stie ca avem nevoie de victorie in clasamentul constructorilor", sustine Quesnel, citat de Autosport.

via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru