Ford susţine că va opri ascensiunea lui Ogier în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.09.2010
Ford anticipează ca Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala îl vor împiedica pe Sebastien Ogier să ajungă la performanţele înregistrate de Sebastien Loeb.

Sebastien Ogier este considerat urmaşul lui Sebastien Loeb după prestaţiile foarte bune din acest sezon, care au culminat cu primele victorii personale din Campionatul Mondial de Raliuri, înregistrate în Portugalia şi Japonia.

Francezul a fost deja promovat alături de Loeb la echipa de uzină a constructorului Citroen şi este pregătit să preia ştafeta de la sextuplul campion mondial, însă rivalii de la Ford susţin că dispun de doi piloţi capabili să-l învingă: Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala.

"A fost o nouă performantă incredibilă a lui Ogier, având în vedere că nu a mai fost niciodată aici şi în special pentru că a fost departe de Loeb şi Dani Sordo, care au făcut parte din această echipă pentru mult timp. Dar  privind pe termen lung sunt foarte mulţumit de performanţă celor doi băieţi ai mei din Japonia. A fost grozav să-l vedem din nou pe Hirvonen şi cât de bine a pilotat Latvala."

"Sunt încrezător că fără problemele pe care le-au avut oricare dintre ei ar fi câştigat raliul.

Ştim că am rămas în urmă în ultima perioadă, dar am revenit acolo unde trebuie să fim şi am demonstrat asta în Finlanda şi Japonia. Din păcate, am avut ceva ghion în Japonia care ne-a costat", a declarat Malcolm Wilson, şeful departamentului de raliuri al constructorului Ford.

Ford a încercat să-l transfere pe Ogier pentru sezonul 2011, însă în cele din urmă tânărul pilot francez a preferat să rămână alături de Citroen, constructorul la care şi-a început cariera în raliuri.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru