Gronholm ar putea pilota pentru Mini în sezonul 2011 al WRC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Marcus Gronholm a dezvăluit ca a purtat negocieri cu Prodrive pentru a reveni în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Mini.

Mini a confirmat marţi că va concura în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2011 prin intermediul unui parteneriat cu Prodrive, însă nu a oferit nicio informaţie despre posibilii piloţi ai echipei.

Mini s-a rezumat să afirme că va aborda sezonul viitor al WRC cu o singură maşină, însă dublul campion mondial Marcus Gronholm a confirmat că a purtat o serie de negocieri cu echipa britanică şi că ar putea fi interesat de o astfel de propunere.

"A existat un contact cu ceva timp în urmă şi aş putea fi interesat. Ar trebui să mă gândesc. Este dificil să fac din nou tot sezonul, dar poate că ar fi bine să fiu implicat în teste şi în câteva raliuri", a declarat finlandezul.

Gronholm a câştigat titlurile mondiale în WRC în 2000 şi 2002 şi s-a retras din competiţie la sfârşitul sezonul 2007, revenenind însă ocazional în 2009 şi în Raliul Suediei din acest an.

Până în prezent, norvegianul Mads Ostber era creditat cu cele mai mari şanse de a pilota pentru Mini, prin prisma colaborării pe care acesta a avut în trecut cu Prodrive.

Mini a anunţat că va putea oferi modelul Countryman WRC şi pentru alte echipe interesate să participe în competiţie cu această maşină.

Via | MaxRally

Taguri: Gronholm, Mini WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru