Gronholm si Solberg, confirmati pentru Raliul Suediei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.01.2010
Stobart M-Sport a confirmat ca Marcus Gronholm si Hening Solberg vor fi pilotii care vor puncta pentru echipa in Raliul Suediei.

Federatia Internationala de Automoblism (FIA) a publicat lista pilotilor care vor puncta pentru constructorii din WRC in Raliul Suediei, prima etapa a sezonului 2010.

Lista nu include insa nicio surpriza majora, iar Stobart M-Sport a confirmat ca pilotii care pot lupta pentru puncte in debutul sezonului sunt Marcus Gronholm si Hening Solberg.

De asemenea, spaniolul Dani Sordo a fost confirmat drept coechipier al lui Sebastien Loeb la Citroen Total, in timp ce finlandezul Jari-Matti Latvala va face pereche la BP Ford cu conationalul sau Mikko Hirvonen. In fine, Citroen Junior va miza pe serviciile lui Sebastien Ogier si Kimi Raikkonen.

Raliul Suediei, prima etapa din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri, va avea loc in perioada 12-14 februarie.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru