Henning Solberg nu va concura în Raliul Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.05.2011
Henning Solberg va rata participarea în Raliul Argentinei, însă este foarte aproape să semneze un contract de sponsorizare prin care să rămână în WRC până în 2012.

Henning Solberg, fratele fostului campion mondial de raliuri Petter Solberg, a confirmat că nu va putea participa la Raliul Argentinei, etapa de WRC programată la sfârşitul săptămânii viitoare.

Pilotul echipei Stobart Ford a luat această decizie pentru că se află în negocieri cu compania Ludo pentru un contract de sponsorizare care urmează să intre în vigoare de la Raliul Greciei şi care va fi valabil inclusiv pentru sezonul 2012.

"Împreună cu noul său sponsor Ludo, Henning Solberg a decis să nu participe în Raliul Argentinei deoarece are noi planuri pentru a continua în WRC pentru restul sezonului 2011 şi 2012", se precizează într-un comunicat de presă al echipei Stobart.

Solberg ocupă locul 10 în clasamentul general al WRC cu 10 puncte şi a sărbătorit 100 de raliuri cu ocazia etapei din Iordania. Cea mai bună clasare a norvegianul în WRC este locul trei, pe care l-a obţinut de cinci ori.

Via | Stobart Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru