Solberg, încrezător în şansele sale la Raliul Bulgariei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.07.2010
Henning Solberg priveşte cu încredere spre Raliul Bulgariei, etapă în care va concura pentru prima oară la volanul unui Ford Fiesta RS WRC.

Henning Solberg a concurat în prima parte a acestui sezon pentru Stobart Ford în clasa WRC, la volanul unor exemplare Ford Focus RS WRC.

Pentru următoarele patru etape, norvegianul a fost înlocuit de P-G Andersson, însă şi-a asigurat un loc în clasa S2000, acolo unde va pilota un Ford Fiesta RS WRC.

Deşi va reprezenta o experienţă complet nouă, Solberg aşteaptă cu nerăbdare să concureze în Bulgaria, ţara care va găzdui pentru prima oară o etapă în Campionatul Mondial de Raliuri.

"Aştept cu nerăbdare să încerc noul Ford Fiesta Super 2000 în Bulgaria, pentru că am auzit numai lucruri bune. De asemenea, este bine că Bulgaria este o etapă nouă în WRC, pentru că va oferi tuturor aceeaşi şansă, mai ales pentru mine, care voi fi într-o maşină cu care nu sunt obişnuit".

"Va fi interesant de văzut ce performante va avea maşina pe asfalt şi acest lucru va reprezenta un bun antrenament pentru celelate etape desfăşurate pe această suprafaţă. Sunt foarte bucuros să am această oportunitate şi sper să obţin timpi rapizi în probele speciale pe parcursul acestei etape", a declarat fratele lui Peter Solberg.

Raliul Bulgariei va avea loc în perioada 9-11 iulie.

Via | Stobart Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru