Hirvonen a abandonat in Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.04.2010
Mikko Hirvonen a abandonat in Raliul Iordaniei dupa ce si-a avariat suspensia fata in urma unui impact cu un banc de nisip.

Sperantele lui Mikko Hirvonen de a reveni in lupta pentru titlul mondial au esuat vineri dimineata in Iordania, in prima proba speciala a zilei.

La aproximativ 4.5 km fata de linia de start, pilotul echipei BP Ford a lovit un banc de nisip si a ricosat intr-un alt banc de nisip, in urma celui de-al doilea impact avariindu-si grav suspensia fata a masinii Ford Focus RS WRC.

Finlandezul a fost nevoit sa se retraga prematur din competitie, insa spera sa poata reveni sambata pe traseu conform regulamentului SuperRally, chiar daca nu va puncta in clasament.

Hirvonen ocupa locul 5 in clasamentul general dupa prima zi de concurs si spera sa revina pe unul dintre primele locuri intrucat urma sa profite de o pozitie de drum favorabila in comparatie cu cei patru piloti din fata sa.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru