Hirvonen vrea să revină la forma din debutul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.05.2010
Mikko Hirvonen crede că trebuie să fie mai puţin agresiv pentru a reveni la forma bună pe care a traversat-o în prima parte a sezonului 2010 din WRC.

Mikko Hirvonen a început sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri cu o victorie categorică obţinută în Suedia, însă ulterior finlandezul s-a văzut învins atât de Sebastien Loeb, cât şi de coechipierul său Jari-Matti Latvala.

Contraperformanţele l-au retrogradat pe pilotul BP Ford până pe locul 3 în clasament, însă Hirvonen susţine că a identificat natura greşelilor şi spune că va fi mai puţin agresiv în Raliul Portugaliei de la finalul acestei săptămâni.

"Raliul Noii Zeelande a fost dezamăgitor pentru mine şi trebuie să-mi redescopăr viteza. Nici măcar nu mă gândesc la poziţiile din clasament acum, vrea doar să mă duc în Portugalia şi să pilotez la viteza pe care ştiu că o am".

"M-am gândit foarte mult de ce nu sunt atât de rapid pe cât am sperat în Noua Zeelandă şi cred că asta s-a întâmplat pentru că am forţat prea mult. Greşelile mele au venit când am atacat prea mult, aşa că plănuiesc să fiu mai puţin agresiv şi să pilotez normal", a declarat Hirvonen în cadrul unui preview al echipei sale pentru Raliul Portugaliei.

Hirvonen ocupa locul 3 în clasamentul general cu 64 de puncte, la 44 de puncte în urma liderului Sebastien Loeb.

Via | BP Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru