Hyundai i20 WRC, versiune îmbunătăţită pentru sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri

de Daniel Popescu
Marti, 15.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini şi informaţii despre noua versiune a modelului i20 WRC cu care va concura în sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Principalele noutăţi se reflectă la distribuţia masei, eficienţa trenului de rulare şi micile schimbări de natură aerodinamică menite să îmbunătăţească performanţele.


Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Hyundai a prezentat şi noua versiune a modelului i20 WRC cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri.

Bazată pe modelul de serie Hyundai i20, noua maşină este adaptată regulamentului din WRC şi împrumută numeroase elemente din cadrul versiunii cu care constructorul sud-coreean participă şi în sezonul curent al competiţiei.

Principalele noutăţi se reflectă la distribuţia masei, eficienţa trenului de rulare şi micile schimbări de natură aerodinamică menite să îmbunătăţească performanţele.

Hyundai a început deja testele cu noul i20 WRC, care va debuta oficial în luna ianuarie cu ocazia Raliului Monte Carlo, prima etapă a sezonului 2016 din WRC.

În prezent, cu trei etape înainte de finalul sezonului, Hyundai ocupă locul doi în clasamentul constructorilor cu 171 puncte, cu opt mai multe decât principala sa rivală pentru această poziţie, Citroen.

Volkswagen şi-a adjudecat deja matematic titlul constructorilor şi titlul piloţilor prin Sebastien Ogier după victoria înregistrată în Raliul Australiei.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru