Kovalainen vrea sa concureze in WRC intr-o etapa estivala

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.02.2010
Heikki Kovalainen a admis ca este interesat sa concureze intr-o etapa de WRC pe parcursul acestei veri.

La inceputul acestui an, Heikki Kovalainen a fost creditat cu sanse mari sa participe in Raliul Arctic, prima etapa din cadrul Campionatului Finlandez de Raliuri, insa a renuntat la oportunitate pentru a fi alaturi de noua sa echipa din Formula 1, Lotus F1 Racing.

"Am avut cateva oferte pentru a pilota masini foarte competitive, dar as fi avut nevoie de mult timp. Nu puteam doar sa ma duc acolo, sa fac recunoasterea si raliul. Aveam nevoie de o saptamana de teste, dar ar fi fost gresit sa petrec doua saptamani in raliuri, pentru ca toata lumea de la Lotus munceste din greu", a explicat finlandezul in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport.

Cu toate acestea, Kovalainen nu renunta la intentia de a concura intr-o etapa de WRC si spune ca va analiza oportunitatile pentru aceasta vara sau pentru iarna anului 2011.

"Poate in viitor voi participa la un raliu. Sa vedem ce posibilitati vor exista la vara sau in iarna viitoare. Dar daca voi face asta, vreau sa o fac in mod corespunzator si sa vad ce rezultate pot obtine", a mai precizat el.

Una dintre variantele sale pentru a concura in WRC este Raliul Germaniei, care va avea loc in perioada 20-22 august, in timpul vacantei de vara din Formula 1.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru