Latvala, dornic de revanşă după înfrângerea la limită din Iordania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.04.2011
Jari Matti Latvala este "înfometat după victorii" şi speră să obţină un rezultat bun în Raliul Italiei după ce în Iordania a fost învins de Sebastien Ogier cu numai 0.2 secunde.

Raliul Italiei reprezintă o etapă importantă pentru Jari Matti Latvala, după ce a fost învins de Sebastien Ogier în etapa precedentă din Iordania la cea mai mică diferenţă înregistrată vreodată în WRC.

Pilotul echipei Ford spune că este mai determinat că niciodată să obţină victorii şi este impulsionat de faptul că a câştigat ultima ediţie a Raliului Italiei, desfăşurată în urmă cu doi ani.

"Drumul de teste a suferit câteva daune în timpul iernii din cauza ploilor şi va fi interesant de văzut dacă traseul probelor speciale a fost afectat în acelaşi mod. Mă bucur să pilotez în acest raliu şi dezamăgirea mea după Iordania mi-a mărit motivaţia pentru acest eveniment. Sunt înfometat de victorie. Am o poziţie favorabilă de start pentru prima zi şi trebuie să o folosesc bine pentru a fi în măsură să lupt pentru victorie în ultima zi", a declarat el în cadrul unui preview al echipei Ford.

În pregătirea Raliului Italiei, Ford efectuează în această săptămână o sesiune de teste pe macadam chiar în Sardinia, iar Latvala este încurajat de faptul că nu trebuie să modifice setările maşinii Fiesta RS WRC.

"Miercuri am parcurs 230 km de teste.

Am făcut multe schimbări de setări pentru a avea efectul asupra maşinii. Nu au existat îmbunatăţiri care să mă mulţumească, iar asta confirmă că setările originale sunt potrivite. Sunt încrezător în setări şi nu simt nevoia de a încerca mai multe opţiuni", a adăugat el.

Ford va continua testele în Sardinia şi pe parcursul zilei de vineri, când la volan va urma Mikko Hirvonen, coechipierul lui Latvala.

Via | Ford

Comentarii (1)

  • WRC WRC WRC .....
    chiar daca nu sunt comentarii la articolele WRC , sper sa nu renuntati la ele
    eu sunt un mare fan WRC
    merci pt orice informatie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru