Latvala va testa în această săptămână pentru Ford

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.05.2012
Jari Matti Latvala va reveni la volanul maşinii Ford Fiesta RS WRC în cadrul unui test care va avea loc în această săptămână ca parte a pregătirilor pentru Raliul Greciei.

Jari Matti Latvala a ratat prezenţa în Raliul Argentinei din cauza unei accidentari suferite în prima jumătate a lunii aprilie, însă pilotul echipei Ford este pregătit să revină în acţiune cu ocazia Raliului Greciei de la sfârşitul lunii mai.

Pentru a se acomoda din nou cu maşina Ford Fiesta RS WRC, finlandezul va participa în această săptămână la o sesiune de teste în Sardinia alături de coechipierul său Petter Solberg. "Sunt recuperat în proporţie de 90% şi sunt înaintea programului obişnuit (n.r - de recuperare). Sunt încrezător pentru Grecia", a precizat el.

La rândul său, Malcolm Wilson, şeful celor de la Ford, este convins că Latvala va trece fără emoţii de teste şi că va putea participa în Raliul Greciei.

"Va fi grozav să-l avem din nou în maşină pe Latvala. Nu a mai simţit nicio durere de când au trecut două zile de la accident. Suntem 99.9% siguri că va concura pentru noi în Grecia", a declarat britanicul. Absenţa din Argentina i-a scăzut dramatic şansele lui Latvala de a cuceri titlul mondial în WRC în acest sezon.

După primele cinci etape, finlandezul ocupă locul şase în clasamentul general cu 28 de puncte, în timp ce liderul Sebastien Loeb a acumulat deja 91 de puncte.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru