Loeb a testat un McLaren MP4-12C GT3 în Spania

de Daniel Popescu
Joi, 20.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a testat în Spania un McLaren MP4-12C GT3 ca parte a pregătirilor pentru sezonul 2013 al competiţiei GT Sprint Series.

Sebastien Loeb a confirmat recent că, pe lângă cele patru etape de WRC, va concura anul viitor şi în competiţia GT Sprint Series, care va înlocui actuala GT1, urmând să piloteze un McLaren MP4-12C GT3.

Nonuplul campion mondial de raliuri a utilizat deja maşina în ultima etapă a sezonului din campionatul francez de turisme, iar în această săptămână a efectuat un nou test pe circuitul de la Navarra din Spania, declarându-se mulţumit de progresele înregistrate la setări.

"Totul a decurs bine, iar stabilitatea a fost perfectă. Circuitul este drăguţ cu câteva viraje rapide. Am făcut ceva progrese cu setările şi a fost o zi interesantă, chiar dacă mai este mult de munca", a declarat el.

Urmareste Automarket
Loeb afirmă că decizia de a concura în GT Sprint Series vine după ce a fost încântat de performanţele lui McLaren MP4-12C GT3 pe circuitul de la Paul Ricard.
Am fost convinşi de McLaren.

"Am văzut maşina la Paul Ricard şi a fost o primă întâlnire pozitivă. Îmi place cum se manevrează. Este o maşină modernă cu sasiu din fibră de carbon şi calităţile tehnice indubitabile. Fiabilitatea ei este dovedită, iar sprijinul primit de echipe din partea constructorului este de asemenea un factor important", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru