Loeb, cel mai rapid în calificările pentru Raliul Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.04.2012
Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Argentinei şi va avea dreptul să-şi aleagă primul poziţia la start pentru probele speciale de vineri.

Sebastien Loeb a confirmat joi forma foarte bună pe care a traversat-o în mod tradiţional în Raliul Argentinei după ce a fost cel mai rapid în calificări.

Pilotul echipei Citroen a parcurs cei 4.59 km în 2:36.9 pe un traseu umed din cauza ploilor şi va avea dreptul să-şi aleagă primul poziţia de start pentru probele speciale care vor avea loc pe parcursul zilei de vineri, în timp ce coechipierul său Mikko Hirvonen a ocupat locul doi în clasament.

Ford şi-a adjudecat următoarele două poziţii prin Dani Sordo, care îl înlocuieşte în acest weekend pe accidentatul Jari Matti Latvala, şi Petter Solberg, devenit unica speranţă a americanilor pentru a rămâne în plasa lui Loeb în clasamentul general.

Piloţii îşi vor alege poziţiile pe traseu în această seară la ora 19:00, ora României, iar decizia acestora va fi influenţată decisiv de prognoza meteo, conform declaraţiilor anterioare făcute de Loeb.

"Alegerea poziţiei de start pentru prima zi va fi o adevărată durere de cap.

În Portugalia ne-am asumat riscul de a merge primul pentru că în prima zi existau doar 35 de km de probe speciale. În Argentina sunt peste 200 km de probe speciale vineri! Dacă plouă, va trebui să fim în frunte pentru a evita noroiul. Dacă nu plouă, cu siguranţă este mai bine să începem în jurul poziţiei 15", a precizat el.

Prima probă specială din cadrul Raliul Argentinei va avea loc în această noapte la ora 02:08 ora României pe un traseu cu distanţa de 6.04 km.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru