Loeb exclude plecarea la Volkswagen în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.04.2011
Sebastien Loeb susţine că nu are niciun sens să părăsească Citroen în favoarea germanilor de la Volkswagen, care vor concura în WRC din 2012.

Presa internaţională speculează că Volkswagen face ultimele pregătiri pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri din sezonul 2012, iar planurile germanilor ar include achiziţii de top precum septuplul campion mondial Sebastien Loeb.

Deşi i-a fost avansată o sumă de 15 milioane de euro drept salariu anual, francezul susţine că nu are niciun motiv să plece de la Citroen întrucât nu mai are nimic de demonstrat în competiţia pe care o domină cu autoritate începând din 2004. Întrebat dacă ar putea demonstra ceva prin câştigarea titlului cu un alt constructor, Loeb a replicat.

"Cu siguranţă ar dovedi ceva, dar în acest moment nu vreau să schimb nimic. Întotdeauna am avut o maşină bună cu Citroen şi nu am niciun motiv să schimb ceva. Am câştigat totul împreună, aşa că probabil acum este puţin cam târziu pentru o schimbare. Cu siguranţă ar demonstra ceva, dar eu nu trebuie să mai demonstrez nimic", a declarat el.

Presa a susţinut că Volkswagen îşi va confirma intenţia de a concura în WRC din 2012 cu ocazia Raliului Portugaliei de la sfârşitul lunii martie, însă anunţul oficial al constructorului german se lasă încă aşteptat.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • Ivanoff
    In WRC nu este voie cu TDI ! :))
    Sa le spuna cineva si celor de la VW ca nu e voie cu TDI in WRC si ca nu e o competitie de tractoristi liga aceasta...
    4 1
  • ciurik
    vW
    ce-ai frate, volkswagenu "tine" nu o sa se strice in niciun raliu, si oricum daca se strica se gasesc piese ieftine, o sa castige sigur wrc-ul, mai ales cand are ca adversari carute de la citroen si ford, masini de 2 lei =)) imi pare rau, dar trebuia adaugat asa ceva :D
    0 2
  • Hirvonen Bun la VW
    Mai informeazate ASTA cu TDI
    Vw polo R are 300 de CP si un motor 1.6 TSI=benzina ,asa ca mai informeazate. Parerea mea este ca Vw are potential mare si poate castiga WRC...depinde si ce piloti aduc. Si in plus o sa aiba 3 masini de uzina,cu una in plus fata de Citroen si Ford ;)
    1 0
  • Vw nu e tractor
    Multi postati sa enervati Lumea
    Mie unul imi place orice masina fabricata de Vw....si sa nu uitam ...se estimeaza ca pana in 2018 va fi cel mai mare producator de automobile din lume ;) Le tin pumnii si in WRC...ar fi minunat sa ii aduca pe Hirvonen & LOEB !!!! Volkswagen : DAS AUTO
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru