Loeb: "Ogier a devenit principalul rival pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.05.2010
Sebastien Loeb susţine că Sebastien Ogier este cel puternic adversar care îi stă în cale pentru cucerirea celui de-al şaptelea titlu mondial în WRC.

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Portugalia prima victorie din carieră în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce a reuşit să-l învingă cu numai 7.9 secunde pe principalul favorit al competiţie, Sebastien Loeb.

În urma acestei performanţe, Ogier a urcat pe a doua poziţie în clasamentul general şi este la 38 de puncte în spatele conaţionalului său. În acest context, Loeb susţine că francezul, care concurează pentru Citroen Junior, a devenit principalul său rival în lupta pentru titlu.

"Cu siguranţă ştiu că este un adversar important şi poate că este cel mai puternic, pentru că a demonstrat în ultimele raliuri că este mai puternic decât oricine altcineva din campionat. Aşa că vor fi câteva lupte bune", a declarat Loeb la finalul Raliului Portugaliei.

În ciuda laudelor pe care le-a primit din partea adversarului său, Ogier preferă să rămână precaut în declaraţii, afirmând că pentru a lupta pentru titlu trebuie să fie competitiv pe orice tip de suprafaţă.

"Să obţin această victorie împotriva lui Loeb este foarte bine.

Este cel mai bun pilot de raliuri şi cel mai bun din istorie. Este o referinţă pentru toată lumea. M-am gândit că poate este mai bine să aştept şi să obţin această victorie împotriva lui. L-am bătut o dată, dar acum trebuie să fiu capabil să lupt cu el pe orice suprafaţă şi în fiecare raliu, pentru ca el este rapid oriunde. L-am bătut aici, dar mai avem mult de munca", a declarat pilotul Citroen Junior.

Ogier a obţinut prima victorie din cariera în WRC la numai al doilea sezon complet petrecut în competiţie şi a devenit favoritul unui transfer la Citroen WRC, echipa principală a constructorului francez, începând din sezonul 2011.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru