Loeb vrea să câştige Raliul Portugaliei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Sebastien Loeb spera să obţină a treia victorie consecutivă în Raliul Portugaliei.

Sebastien Loeb a triumfat în precedentele doua ediţii ale Raliului Portugaliei desfăşurate în 2007 şi 2009 şi este lider detaşat în clasamentul general.

Cu toate acestea, după locul 3 obţinut în Raliul Noii Zeelande, sextuplul campion mondial crede că o nouă victorie este foarte importantă pentru a nu le permite rivalilor să se apropie în ierarhie.

"Am ajuns în Noua Zeelandă cu un avans de 40 de puncte în faţa lui Petter Solberg şi ne-am întors acasă cu 36 de puncte în faţa lui Jari Matti Latvala. Patru puncte pierdute cu un raliu mai puţin până la sfârşitul sezonului este destul de bine. Anul acesta există 6 piloţi capabili să câştige fiecare eveniment. Să terminăm printre primii este bine în acest moment, dar nu există timp pentru relxare", a declarat pilotul echipei Citroen Total într-un preview pentru Raliul Portugaliei.

Cu toate acestea, francezul rămâne precaut în perspectiva raliului care va începe peste numai o zi, considerând că acesta are câteva particularităţi care vor îngreuna misiunea piloţilor.

"Îmi place foarte mult acest raliu, dar nu este deloc uşor.

De la începutul sezonului, probele speciale au avut foarte multe viraje strânse care ne-au împiedicat să citim configuraţia acestora. Dar în afară de asta nu poţi spune că este un raliu cu adevărat dificil", a mai precizat el.

Raliul Portugaliei începe joi cu Shakedown-ul şi va fui urmat de probele speciale care se vor desfăşura de vineri până duminică.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • ............
    ..............
    sper ca el sa castige
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru