Loeb vrea sa obtina a treia victorie in Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.04.2010
Sebastien Loeb spera sa castige pentru a treia oara Raliul Turciei pentru a-si consolida pozitia in clasament in fata lui Mikko Hirvonen.

Turcia a gazduit etape din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri de cinci ori incepand din 2003, insa sezonul curent marcheaza o premiera prin prisma unui traseu modificat.

Sebastien Loeb a castigat deja editiile din 2004 si 2005 si, chiar daca editia din acest an reprezinta o noutate, francezul spera sa obtina un nou succes, ce ar echivala si cu a treia victorie consecutiva din acest sezon.

"Am auzit ca probele speciale sunt destul de late si rapide, asa ca ar trebui sa fie grozav sa pilotez aici. Stiu ca sunt 40 de kilometri pe asfalt in a doua zi. Evident, masina Citroen C4 va avea pneuri pentru pietris, dar anul trecut in Cipru nu am avut probleme cu aceasta combinatie", a declarat francezul in cadrul unui preview al echipei sale.

Desi este lider detasat in clasament dupa numai trei etape, pilotul echipei Citroen Total crede ca este prea devreme sa se considere castigator si afirma ca orice punct este important in economia luptei pentru titlul mondial.

"Intotdeauna este bine sa ai un as in maneca, insa modul in care a decurs sezonul 2009 ne aaminteste ca nu trebuie sa pierzi puncte pe drum.

Vom incepe raliul cu dorinta clara de a castiga. Ca lideri ai campionatului, vom fi primii pe drum in prima zi, dar vom vedea cat de importanta va fi curatarea drumului in acest eveniment", a adaugat el. Raliul Turciei va avea loc in perioada 16-18 aprilie.

Via | Citroen Total

Comentarii (1)

  • Loeb-Turcia
    Sper ca Sebastien sa se impuna, este cel mai talentat pilot din WRC si nu numai. Mi-as dori mult ca TVR sa aiba transmisiuni in direct si din WRC insa..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru