Ogier ratează antrenamentul dinaintea Raliul Portugaliei din cauza unei gripe

de Daniel Popescu
Joi, 04.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier nu va putea participa la Raliul Fafe Sprint, considerat un antrenament pentru Raliul Portugaliei, din cauza unei gripe.

Cei mai mulţi piloţi din Campionatul Mondial de Raliuri se pregătesc pentru etapa din Portugalia de la jumătatea lunii aprilie prin participarea la Raliul Fafe Sprint de la sfârşitul acestei săptămâni.

Sebastien Ogier, liderul clasamentului general după primele trei runde, a fost însă nevoit să-şi anuleze participarea din cauza unei gripe.

"Din păcate, am fost doborât de o infecţie, motiv pentru care doctorul meu a insistat să mă retrag. Mi-ar fi plăcut foarte mult să particip la eveniment unic, dar participările în Campionatul Mondial de Raliuri au prioritate. Sper ca fanii să înţeleagă asta", a declarat francezul.

În urma acestei decizii, Volkswagen va fi reprezentată în Raliul fafe Sprint doar de Andreas Mikkelsen, coechipierul lui Ogier.

Urmareste Automarket
Un alt pilot aflat într-o situaţie asemănătoare este Juho Hanninen, care nu va putea participa în Raliul Portugaliei din motive personale.
Qatar World Rally Team a decis să-l înlocuiască cu olandezul Dennis Kuipers, care a mai concurat în WRC în 2011 şi la Raliul Portugaliei de anul trecut.

"Le mulţumesc şefului Malcolm Wilson şi pilotului Nasser Al-Attiyah că m-au ales să concurez în absenţa lui Hanninen. Îmi place foarte mult acest eveniment şi am amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să revin în WRC şi să lucrez din nou cu M-Sport", a declarat el.

Kuipers va concura la volanul unui Ford Fiesta RS WRC.

Via WRC, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru