Ogier va concura în WRC în 2012 cu Skoda Fabia S2000

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.11.2011
Sebastien Ogier va concura în sezonul 2012 în fiecare etapă din Campionatul Mondial de Raliuri la volanul unei Skoda Fabia S2000.

Sebastien Ogier a semnat în această săptămână un contract pe trei ani cu Volkswagen, însă prezenţa sa în sezonul următor al Campionatului Mondial de Raliuri era incertă în condiţiile în care constructorul german va participa în competiţie abia din 2013.

Totuşi, francezul a confirmat că va lua startul în fiecare etapă a sezonului 2012 cu Skoda Fabia S2000 şi nu a exclus posibilitatea de a concura inclusiv cu noul Polo R, dacă maşina va fi pregătită mai devreme decât se anticipează.

"Să iau parte la sezonul 2012 din WRC îmi va permite să rămân în formă şi să mă familiarizez cu raliurile pe care nu le cunosc atât de bine. Munca de teste mă va ajuta să urmăresc dezvoltarea noului Polo R de la A la Z, iar asta este o provocare grozavă. Nu exclud posibilitatea de a concura în Polo spre finalul anului, dacă echipa va considera că suntem suficient de pregătiţi", a explicat fracenzul.

Ogier îşi va face prima apariţie în culorile Voolkswagen cu ocazia evenimentului Race of Champions din 3-4 decembrie.

Via | L'Equipe

Taguri: Ogier, Volkswagen

Comentarii (2)

  • Adica?
    Semneaza cu WV, ca sa mearga cu... Skoda?
    Atunci cine merge cu POLO R WRC in 2012?
    Sau sta pe margine?
    1 6
  • Liotcik
    Polo R WRC
    scrie clar ca POLO R WRC inca nu e pregatit pentru curse, iar sora Fabia il va ajuta pe Ogier sa nu-si piarda forma pe parcursul sezonului 2012
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru