Ogier vrea să revină în WRC cu un podium pentru Volkswagen

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier îşi propune să înceapă în forţă sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri şi să obţină un podium pentru Volkswagen.

Sebastien Ogier a efectuat recent o nouă sesiune de teste cu Volkswagen Polo R WRC în pregătirea sezonului 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Cu această ocazie, constructorul german a finalizat testele de fiabilitate pentru maşina cu care va aborda sezonul următor, iar acum se poate concentra exclusiv pe îmbunatăţirea vitezei. Ogier susţine că este mulţumit de comportamentul maşinii şi este optimist cu privire la direcţia în care se îndreaptă Volkswagen, fiind încrezător că poate lupta pentru un loc pe podium în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie, prima etapă a sezonului viitor.

"Maşina merge în direcţia potrivită. Am făcut multe lucruri de la începutul anului, dar ca pilot întotdeauna cer mai multe şi acesta este modul în care trebuie să muncim pentru a îmbunătăţi maşina. Astăzi nu suntem la nivelul la care vrem să fim, dar mai avem încă şase luni la dispiozitie. Mai avem câte puţin de muncă în fiecare departament: motor, cutie de viteza şi suspensii.

Nu pot să spun că ceva este perfect, pentru ca mai este mult de muncă, dar sunt mulţumit de nivelul la care suntem în acest moment", a declarat el.

Volkswagen va continuă testele pe macadamul din Franţa, în timp ce Ogier se pregăteşte pentru Raliul Finlandei din 1-4 august, în cadrul căruia vă concura cu Skoda Fabia S2000.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru