Qatar va continua să sprijine financiar M-Sport şi în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Marti, 03.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nasser Al-Attiyah a confirmat că statul Qatar va sprijini M-Sport şi în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, în ciuda plecării lui Thierry Neuville de la echipă.

Avem o relaţie bună cu M-Sport şi încercăm să avem un lucru similar şi anul viitor.

Nasser Al-Attiyah
Pilot M-Sport
Viitorul celor de la M-Sport în Campionatul Mondial de Raliuri a fost incert ca urmare a deciziei lui Thierry Neuville de a semna cu Hyundai pentru sezonul 2014.

După retragerea constructorului Ford din WRC la sfârşitul sezonului 2012, echipa a fost finanţată de statul Qatar, însă oficialii acestuia au anunţat că programul va continua şi anul viitor doar dacă Neuville va rămâne la M-Sport. Între timp, qatarienii s-au răzgândit şi au decis să finanţeze M-Sport şi în următorul sezon, potrivit lui Nasser Al-Attiyah, pilotul reprezentativ al team-ului.

"Avem o relaţie bună cu M-Sport şi încercăm să avem un lucru similar şi anul viitor. Nu este uşor să găsim un alt Thierry Neuville, dar încercăm totul pentru a face ceva asemănător şi anul viitor", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei MaxRally.

Până la startul următorului sezon de WRC, Al-Attiyah va participa în Raliul Dakar, acolo unde va concura alături de Mini All4 Racing.

"Nu a fost o decizie uşoară, dar a fost întotdeauna visul meu să câştig din nou Raliul Dakar.

Aşa că atunci când a apărut această oportunitate, să pilotez o maşină de încredere, ar fi fost o prostie să refuz", a explicat el alegerea făcută.

M-Sport nu a anunţat încă piloţii pe care va miză în sezonul următor, însă în ultima perioadă au apărut speculaţii potrivit cărora negociază inclusiv cu Robert Kubica, aflat şi pe lista celor de la Citroen.

Via MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru