Raikkonen renunţă la participarea în Raliul Australiei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.08.2011
Kimi Raikkonen nu va participa la Raliul Australiei din luna septembrie din cauza bugetului limitat, însă va fi prezent la ultimele trei etape ale sezonului 2011 din WRC.

Kimi Raikkonen a fost nevoit să-şi adapteze din mers programul participărilor în ediţia 2011 a Campionatului Mondial de Raliuri.

Pilotul privat care concurează la volanul unui Citroen DS3 WRC a decis să renunţe la participarea în Raliul Australiei programat în perioada 8-11 septembrie din cauza bugetului limitat şi a unor probleme de logistică.

De la venirea sa în WRC în 2010, finlandezul a evitat frecvent să participe în etapele care se desfăşoară la mare distanţă de continentul european, însă prezenţa sa în ultimele trei etape ale sezonului, care vor avea loc în Franţa, Spania şi Marea Britanie, este sigură.

Programul fostului campion mondial în sporturile cu motor rămâne însă în continuare foarte încărcat, întrucât acesta va testa miercuri un Peugeot 908 cu care constructorul francez concurează în celebra cursă de anduranţă de la Le Mans. De altfel, participarea la ediţia din 2012 a cursei de 24 de ore de la Le Mans este una dintre opţiunile lui Raikkonen pentru anul viitor, pe lângă cea de a rămâne în continuare în WRC.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru