Raliul Australiei

Marti, 12 Noiembrie 2019 | Motorsport

Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetație: Hyundai câștigă primul său titlu la constructori

Organizatorii Raliului Australiei au anunțat că evenimentul programat în perioada 14-17 noiembrie va fi anulat din cauza incendiilor de vegetație din regiune. În urma acestei decizii, Hyundai câștigă titlul la constructori.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaselea titlu de campion. Toyota se impune în clasamentul pe echipe

Echipajul Sebastien Ogier - Julien Ingrassia a obținut pentru a șasea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. Toyota Gazoo Racing este echipa campioană în 2018.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | WRC

Ogier şi Latvala, liberi să lupte pentru titlu în Raliul Australiei

Volkswagen a anunţat că Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala vor fi liberi să lupte pentru titlul în Raliul Australiei, chiar dacă germanii au nevoie de numai cinci puncte pentru a câştiga titlul la constructori.
Luni, 16 Septembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei, dar aşteaptă Raliul Franţei pentru a deveni campion

Sebastien Ogier a dominat Raliul Australiei şi a fost la un pas să câştige matematic titlul mondial, însă va fi nevoit să aştepte încoronarea până la Raliul Franţei.
Luni, 12 Septembrie 2011 | WRC

VIDEO: Rezumatul Raliul Australiei

Automarket vă prezintă rezumatul Raliului Australiei câştigat de Mikko Hirvonen văzut din perspectiva celor de la Ford.
Duminica, 11 Septembrie 2011 | WRC

Hirvonen a câştigat Raliul Australiei!

Mikko Hirvonen a câştigat Raliul Australiei după ce coechipierul său Jari Matti Latvala i-a cedat intenţionat poziţia de lider, într-o etapă în care şi Citroen a apelat la ordine de echipă.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 11-20/26: Latvala a preluat conducerea

Jari Matti Latvala este noul lider în Raliul Australiei şi are un avans de aproape 23 de secunde în faţa coechipierului său de la Ford, Mikko Hirvonen.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | WRC

Raikkonen, exclus din Campionatul Mondial de Raliuri!

Kimi Raikkonen a fost exclus din clasamentul general al WRC pentru că nu a participat în Raliul Australiei, deşi a inclus etapa în programul său iniţial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 9-10/26: Hirvonen şi Latvala luptă pentru victorie

Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala sunt despărţiţi de numai şapte secunde în fruntea clasamentului Australia, însă Petter Solberg este pregătit să profite de orice greşeală.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | WRC

Loeb şi Ogier au abandonat în Raliul Australiei!

Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier au abandonat în Raliul Australiei la interval de numai două probe speciale în urma unor accidente suferite vineri dimineaţă.
Joi, 08 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei, PS 1-2/26: Luptă strânsă între Ogier şi Loeb

Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb sunt despărţiţi de numai 0.6 secunde în fruntea Raliului Australiei după primele două probe speciale.
Joi, 08 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Australiei: Latvala, cel mai rapid în Shakedown

Jari Matti Latvala a stabilit timpul de referinţă în Shakedown-ul pentru Raliul Australiei şi speră să convertească prestaţia bună într-o victorie.
Marti, 23 August 2011 | WRC

Raikkonen renunţă la participarea în Raliul Australiei

Kimi Raikkonen nu va participa la Raliul Australiei din luna septembrie din cauza bugetului limitat, însă va fi prezent la ultimele trei etape ale sezonului 2011 din WRC.

Tag-uri similare

Raikkonen, Raliul Australiei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru