Raliul Greciei va avea o probă specială pe timp de noapte

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.01.2011
Raliul Greciei din acest an va avea o probă specială care se va desfăşura pe timp de noapte, prima de acest gen în istoria recentă a evenimentului.

După un an de pauză cauzat de sistemul rotaţional al etapelor din Campionatul Mondial de Raliuri, Raliul Greciei va reveni în calendar în 2011.

Pentru a retrezi interesul fanilor, organizatorii au anunţat o serie de noutăţi pentru ediţia din acest an, cea mai importantă dintre acestea fiind o probă specială nouă care va avea loc pe timp de noapte. Proba se va desfăşura pe un traseu cu lungimea de aproape 20 km în ziua de sâmbătă începând cu ora locală 21:33 şi va fi prima de acest gen din istoria recentă a Raliului Greciei.

Alte modificări includ reapariţia unor probe speciale din nord-vestul Atenei eliminate în 2005, dar şi noua proba specială de 11 km de duminică care va fi transmisă în direct pe posturile de televiziune.

Raliul Greciei este a şaptea etapă a sezonului 2011 al WRC şi va avea loc în perioada 16-19 iunie.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • bulgaria 2012?
    am vazut ca Bulgaria a disparut din calendar >> rotatia etapelor????? >> inseamna poate ca in 2012 poate avem din nou Bulgaria ??>> sa facem si noi o vizita la WRC
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru