Raliul Noii Zeelande nu va fi afectat de norul de cenusa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.04.2010
Organizatorii Raliului Noii Zeelande au confirmat ca etapa programata in luna mai se va desfasura conform programului initial.

Norul de cenusa propagat deasupra Europei in urma eruptiei unui vulcan din Islanda a pus temporar in pericol desfasurarea Raliului Noii Zeelande din cadrul Campionatului Mondial de raliuri.

Cu toate acestea, organizatorii au confirmat in acest weekend ca a cincea etapa din sezonul 2010 al WRC se va desfasura conform programului initial, intrucat zborurile aeriene au revenit in mare parte la normal.

“Fara niciun dubiu, evenimentul se va desfasura conform planului. Air New Zeeland si Singapore Airlines au confirmat programul de zbor si ne asteptam ca masinile si oamenii sa soseasca la timp. Cu siguranta echipele vor avea mai putin timp pentru a se pregati pentru Raliul Noii Zeelande dupa intarzierile expermentate in drumul spre casa de la Raliul Turciei”, a declarat Chris Carr, presedintele Raliului Noii Zeelande.

La finalul Raliului Turciei, masinile celor trei echipe care concureaza cu modele Ford Focus (BP Ford, Stobart si Munchi’s) au ajuns in Marea Britanie cu autobuzul, urmand sa plece miercuri spre Noua Zeelanda.

Raliul Noii Zeelande va avea loc in perioada 7-9 mai.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru