Solberg plăteşte din propriul buzunar pentru a termina sezonul în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.10.2011
Petter Solberg a dezvăluit că este nevoit să-şi folosească propriile economii pentru a încheia sezonul 2011 din WRC. "Nu vreau să mor cu banii în mormânt", explică el gestul.

Petter Solberg se apropie de finalizarea celui de-al treilea sezon în Campionatul Mondial de Raliuri în calitate de pilot privat, însă la fel ca în ultimii ani norvegianul a întâmpinat din nou probleme financiare.

Unul dintre sponsorii săi a rupt contractul prin care finanţa participarea fostului campion mondial, motiv pentru care Solberg este nevoit să contribuie personal pentru a putea lua startul în raliurile din Spania şi Marea Britanie. Deşi admite că nu este o situaţie plăcută, pilotul susţine că nu regretă această decizie.

"Unul dintre sponsori s-a retras din cauza unei situaţii din interiorul companiei, aşa că acum plătesc eu însumi. Dar încă sunt foarte mulţumit, pentru că este mai bine să-mi folosesc banii pentru a fericit şi pentru a mă simţi bine decât să mă duc cu ei în mormânt. Sunt foarte pasionat de raliuri. Încă sunt rapid şi vreau să câştig din nou. Nu renunţ", a declarat el.

Solberg nu a mai câştigat nicio etapă de WRC din 2005 şi nu a anunţat încă dacă va continua participarea în competiţie şi în sezonul 2012.

Via | WRC

Taguri: Solberg

Comentarii (2)

  • Solberg
    Bravo!!!!!!
    5 0
  • Solberg
    deci ,alearga moca si aduce si aduce si de la pusculita...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru