Solberg spera intr-un rezultat bun in Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Henning Solberg este increzator ca poate obtine un rezultat bun in Raliul Turciei de la finalul acestei saptamani.

Stobart Ford mizeaza pe o imbunatatire a rezultatelor in Campionatul Mondial de Raliuri in Raliul Turciei, ce va avea loc in acest weekend pe un traseu nou comparativ cu cel din urma cu doi ani.

Henning Solberg, unul dintre pilotii echipei, isi propune sa obtina locul 5, performanta similara cu cea din 2008.

“Dupa ce am pierdut timp pretios in Iordania din cauza unor mici pene, sper sa-mi imbunatatesc performanta in Turcia. M-am descurcat bine in Turcia cu doi ani in urma si am terminat pe locul 5, asa ca sper la un rezultat similar si de aceasta data. Noile probe speciale pot fi dificile pentru ca nu suntem familiari cu ele, dar astept provocarea cu nerabdare si sper sa producem mai multe puncte pentru echipa”, a declarat norvegianul.

Coechipierul sau Matthew Wilson este ingrijorat de vremea mai putin favorabila din Turcia, care ar putea afecta conditiile de drum in special in primele probele speciale ale raliului.

“Sunt doi ani de cand nu am mai fost in Turcia si am avut parte de rezultate bune ultima oara.

Am auzit ca vremea nu este prea buna in acest moment si drumul ar putea fi alunecos din aceasta cauza, dar sunt incitat de noua locatie”, a declarat el. Dupa primele trei runde din acest an, Stobart Ford ocupa locul 4 in clasamentul constructorilor cu 44 de puncte, la numai 4 puncte in spatele cleor de la Citroen Junior.

Via | Stobart Ford

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru