Volkswagen WRC l-a recrutat pe managerul Citroen

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.01.2012
Sven Smeets, team-manager la Citroen Sport, va părăsi constructorul francez pentru a ocupa o poziţie similară în cadrul programului de WRC al rivalilor de la Volkswagen.

Volkswagen continuă pregătirile pentru participarea în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013. După ce şi-a asigurat serviciile lui Sebastien Ogier pentru următorii trei ani, germanii au reuşit să facă o nouă achiziţie de marcă din tabăra constructorului francez.

Sven Smeets va fi noul team-manager al Volkswagen WRC şi va ocupa aceeaşi poziţie pe care a avut-o şi în cadrul Citroen Sport, potrivit unor informaţii dezvăluite miercuri de organizatorii Raliului Portugaliei.

Smeets şi-a câştigat reputaţia în raliuri datorită unei cariere de copilot care s-a încheiat cu o victorie în Raliul Australiei din sezonul 2005, atunci când l-a avut în stânga pe Francois Duval.

Rectrutarea sa confirmă planurile ambiţioase ale celor de la Volkswagen de a obţine succes imediat după pătrunderea în WRC în 2013, planurile nemţilor fiind înlesnite semnificativ şi de bugetul generos avut la dispoziţie.

Via | Rally de Portugal

Comentarii (1)

  • pentru bani si ursul joaca
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru