Wilson spera sa termine in primii 5 Raliul Noii Zeelande

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.04.2010
Matthew Wilson este increzator ca poate termina pe unul dintre primele cinci locuri Raliul Noii Zeelande din luna mai.

Matthew Wilson si-a trecut in cont trei clasari in puncte in editia 2010 a Campionatului Mondial de Raliuri, cea mai buna performanta fiind un loc 5 in Raliul Iordaniei.

Britanicul in varsta de 23 de ani spera sa se claseze din nou in primii 5 in Raliul Noii zeelande, ce se va desfasura in weekendul 7-9 mai.

“Raliul Turciei a fost greu, probele speciale de sambata au fost foarte dificile, iar penele de cauciucuri ne-au scos din lupta cu Federico Villagra si Kimi Raikkonen. Totusi, sunt bucuros ca am ajuns la linia de sosire si duminica am avut noroc sa castig o pozitie dupa abandonul lui Dani Sordo. Sper sa repet clasarea in primii 5 din Iordania cand ne vom deplasa in Noua Zeelanda luna viitoare”, a declarat el.

Pilotul echipei Stobart Ford mizeaza ca absenta lui Raikkonen din Noua Zeelanda pentru a-si indeplini obiectivul, in ciuda rezultatelor modeste obtinute anterior in aceasta tara. Cel mai bun rezultat al britanicului in Noua Zeelanda este un loc 10 obtinut in sezonul 2007.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru