WRC: Hyundai l-a adus ca şef de echipă pe designerul lui Peugeot 206 WRC

de Daniel Popescu
Vineri, 11.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai l-a numit ca şef al echipei de WRC pe Michel Nandan, designerul lui Peugeot 206 WRC, maşina cu care francezii au câştigat trei titluri la constructori şi două la piloţi.

Hyundai a anunţat vineri că Michel Nandan va prelua funcţia de şef al echipei care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2014.

Nandan este cunoscut în lumea raliuri pentru designul lui Peugeot 206 WRC, maşina cu care constructorul francez a obţinut trei titluri mondiale la constructori şi două titluri la piloţi prin Marcus Gronholm în prima parte a anilor 2000. El a mai lucrat şi pentru Suzuki, însă aceasta va fi pentru prima oară când îndeplineşte rolul de şef al echipe.

Urmareste Automarket
"Sunt onorat că am fost ales de Hyundai să ajut echipa la noua participare în WRC.
Proiectul este încă în faza incipientă, dar lucrurile se mişcă rapid şi aştept cu nerăbdare să dezvolt echipa pe parcursul anului. Sunt multe de făcut şi suntem conştienţi de asta, dar deja facem progrese bune datorită personalului ambiţios şi motivat"
, a declarat el.

Hyundai a anunţat încă din luna septembrie a anului trecut că va participa în Campionatul Mondial de Raliuri începând din 2014 cu o maşină bazată pe modelul i20. Constructorul sud-coreean îşi va dezvolta singur maşinile la propria fabrică din localitatea Alzenau, situată în imediata apropiere a oraşului german Frankfurt.

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Mica si agresiva.Interesanta masinuta .
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru