Alonso a cumpărat o echipă spaniolă de ciclism

de Daniel Popescu
Luni, 02.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a cumpărat echipa de ciclism Euskaltel Euskadi, care anunţase că se va închide la sfârşitul anului din cauza problemelor financiare.

Esential 6 milioane de euro a platit Alonso pentru echipa de ciclism
Fernando Alonso a dezvăluit luni semnificaţia misteriosului mesaj publicat cu numai o zi în urmă pe reţeaua de socializare Twitter, în care afirma că va face un anunţ important.

Pilotul Scuderiei Ferrari a devenit proprietarul Euskaltel Euskadi, una dintre cele mai populare echipe de ciclism din Spania. Oficialii Euskaltel Euskadi anunţaseră cu numai două săptămâni în urmă că vor închide echipă la sfârşitul acestui an după ce au pierdut contractul de sponsorizare cu compania de telecomunicaţii Euskaltel.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Alonso a plătit 6 milioane de euro pentru a intra în posesia echipei, însă va fi nevoit să suporte şi bugetul spaniolilor pentru următorii ani.

Euskaltel vrea să-i mulţumească dublului campion mondial de Formula 1 pentru că a ajuns la un acord.

Euskaltel Euskadi
Echipa de ciclism
Având în vedere schimbarea radicală pe care o traversează, echipa îi este recunoscătoare lui Alonso pentru gestul făcut.

"Euskaltel vrea să-i mulţumească dublului campion mondial de Formula 1 pentru că a ajuns la un acord şi, de asemenea, vrea să evidenţieze respectul, înţelegerea şi dragostea pe care Fernando Alonso a arătat-o pentru echipa Euskaltel Euskadi, pentru profesionişti, pentru moştenirea istorică şi pentru hobby-ul său", a precizat echipa într-un comunicat.

Până în prezent, Alonso nu a anunţat dacă intenţionează să schimbe numele echipe pentru sezonul 2014.

Via SkySports

Comentarii (17)

  • ia o gramada de bani de la ferrari si ii arunca pe geam. Mai bine lua mai putini, nu cumpara aiurea si poate isi permitea si ferrari un pilot de top pe langa alonso si nu mai era asa seceta de titluri
    33 30
  • Bravo Alonso! Un gest frumos de mare campion!
    31 33
  • @real, la ce spui si cum gandesti cred ca ai mancat un "i" din fata cuvantului "real". Gandeste-te ce facea Ferrari anul asta daca Alonso n-ar fi fost in echipa: s-ar fi aflat in lupta cu McLaren si Force India pentru locul 5. Incearca sa te vindeci de orgoliul ce te orbeste si nu te lasa sa vezi cate pcte importante aduce Alonso echipei cu o masina de rahat.
    27 35
  • Roland
    Daca si la o stire de genul asta sunt indivizi care arunca cu gunoi...nu ma mir, doar sunt "romanesti", "dupa Dambovita".
    17 21
  • alfonso
    obositul asta mai bine infiinta o fundatie pentru copii cu dezabilitati sau pentru copii orfani, practic vrea sa profite peste ani din aceasta echipa de ciclism in care cu siguranta va investi mult mai multe milioane si cu siguranta are un plan de afaceri bine pus la punct pentru viitor, sictir bai alonso.
    30 16
  • cu Button la Ferrari si Alonso la McLaren, ambele echipe s-ar fi aflat cam unde sunt si acum. Ferrari are cel putin a doua masina acum. Kimi nici nu a putut sa-l depaseasca pe ratardul de massa iar Ham a vorbit deja de viteza masini ferrari. Dar va avea parte si Alonso la un moment dat de o masina cu adevarat proasta si atunci o sa-l vedem. Va face treaba buna cam ca la Renault 2008-2009 sau Minardi 2001 :)))
    3 33
  • Lasa ca-l vedem noi pe Vitzel cu masina a 2-3 de pe grila la anul, sa vedem pe loc iese la final.@real, tu bati campii rau, dar nu-ti spun noutati.
    9 23
  • @alfonso
    Alonso daca stia ca existi tu si alti 2-3 ca tine cu siguranta ar fi donat bani unei asemenea fundatii.
    10 22
  • Ce face Alonso cu banii e doar problema lui. Nu vad legatura cu F1.
    5 0
  • sticlism
    la ce fata are ar trebui sa cumpere si o echia de sticlism :)))))
    10 3
  • Ii doresc lui Halonso sa castige campionatul F1 cu echipa de ciclism pentru ca alta sansa numai are cat va fi el pilot :))
    8 2
  • A aparut votantul multiplu :)), numai ca a dat rosu pe banda rulanta fara sa citeasca toate comentariile:))))-schizoooo, traiasca
    1 0
  • Pana una alta, fiecare face ce vrea cu banii pe care ii castiga.... si inca ceva... fiecare dupa cat castiga.... :)
    9 10
  • sunt extraordinare pozele postate aici cu alonso :)))) baiatul asta ori nu este fotogenic ori este pur si simplu tumefiat :)))
    4 3
  • alonso a cumparat o cutie de pioneze pe care le pune cum ii e obiceiul briatorian in cockpitul coechipierului.
    1 2
  • tumefiat...de aceea l-a preferat monte. A vrut neaparat unul care sa para de-o varsta cu el
    1 1
  • poate concureaza cu bicicleta ca in fata lui vettel nu are nici o sansa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru