Alonso: "Am un plan foarte ambiţios, dar încă nu pot spune nimic"

de Daniel Popescu
Vineri, 31.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso insistă că are un plan ambiţios pentru viitor, însă a refuzat să ofere orice detalii despre echipa pentru care va concura în sezonul 2015.

Am un plan foarte ambiţios pentru viitor în capul meu şi cred că asta este cel mai bine şi pentru Ferrari. Dacă se va întâmpla asta, oamenii vor fi foarte, foarte entuziasmaţi, la fel ca mine.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso este pe punctul de a pleca de la Ferrari la sfârşitul acestui sezon, însă negocierile cu Scuderia cu privire la rezilierea acordului sunt dificile din cauza diverselor clauze financiare.

Cea mai probabilă destinaţie a spaniolului pentru sezonul 2015 este McLaren, iar dublul campion mondial a dezvăluit la Austin că are un plan foarte ambiţios pentru viitor. Cu toate acestea, el susţine că nu poate încă să anunţe nimic concret în această privinţă.

"Mai mult sau mai puţin, ştiu (n.r - unde voi concura anul viitor). Nu pot să spun nimic cert. Am un plan foarte ambiţios pentru viitor în capul meu şi cred că asta este cel mai bine şi pentru Ferrari. Dacă se va întâmpla asta, oamenii vor fi foarte, foarte entuziasmaţi, la fel ca mine.

Sunt extrem de fericit şi tot ce s-a întâmplat în ultimele două-trei luni urmează exact planul meu", a declarat el.

Presa internaţională speculează că Alonso va fi înlocuit la Ferrari de Sebastian Vettel, care şi-a reziliat deja contractul cu Red Bull Racing la începutul lunii octombrie. Germanul a admis însă miercuri la Austin că nu poate confirma încă planurile pentru anul viitor, cel mai probabil tocmai pentru că Alonso nu a pus capăt încă acordului său cu Ferrari.

Via SkySports

Comentarii (20)

  • Te pomeni ca va cumpara o echipa falimentara si monoposturile vor avea componente ferrari, el fiind singurul proprietar pilot de pe grila. Este bine pentru Ferrari si lumea va fi entuziasmata. Ar fi frumos.
    9 8
  • bernie
    Aceasta declaratie care face referire si la Ferrari pare sa-mi confirme ideea pe care am postat-o intr-o alta stire ...Mai concret spus negocierile dintre Alonso si Ferrari se apropie de sfarsit iar despartirea va fi una de comun acord si nimeni nu va plati nimic.Mai pe romaneste spus...oOdau la pace iar acest lucru este cat se poate de normal in conditiile in care nici una din parti nu mai doreste colaborarea pe viitor...
    5 4
  • Nu cred ca Santader si el vor avea chiar atatia bani sa faca manevra asta. :)
    2 2
  • ... se retrage
    8 14
  • "Am un plan foarte ambiţios pentru viitor în capul meu"

    asa s-o gandit mintea mea in capul ei
    8 14
  • ultima data cand a avut un plan ambitios (in 2010) ati vazut ce a iesit
    9 14
  • cel mai ambitios plan al lui alonso : un tuns si un barberit nu de alta dar de hallowen nu cred ca mai avem nevoie de alt cosmar
    13 11
  • voi concura in raliul romaniei alaturi de sponsorul meu pui golas suceava
    7 14
  • vineri
    nu poate spune nimic nici despre trecut...
    5 9
  • Rămâne de văzut... ar fi frumos să facă sezonul de F1 şi LeMans în acelaşi timp, dacă nu se suprapun cursele, ceea ce nu cred.
    În rest lumea nu înţelege un lucru - îl doare în cur de Ferrari, nu pleacă de acolo până nu ia ceva bani. Înțelegerea amiabilă va presupune că nu va mai pleca cu 60, ci cu 40-50. De ce să plece cu mâna goală când poate pleca cu un sac de bani? Tâmpit nu e, sunt cei care cred că Ferrari nu va plăti. Italienii au făcut greșeala să negocieze înainte cu Vettel și acum spaniolul profită, altfel semna de mult cu o altă echipă... În F1 e vorba despre bani, restul sunt povești de adormit copiii. Oricum nu cred că va afla presa cât va plăti Ferrari.
    6 5
  • @ady: este tuns si barbierit la Austin. Poza din articol este mai veche. Miercuri la un eveniment, barba nu mai era si arata ok.
    Sper sa fim si noi la fel de entuziasmati ca el, desi e greu de intuit ce il face sa fie atat de sigur.
    7 1
  • Sa-mi bag picioarele, 90% dintre cei care posteaza aici sunt redusi mintali! Vorbiti de Mircea, toti, da niciunu nu va uitati in oglinda sa vedeti cat sunteti de ingusti si limitati!
    6 4
  • Alonso chiar arată bine față de Ricciardo
    http://sniffpetrol.com/2014/10/31/red-bull-confirm-ricciardo-missing-out/#.VFOJTZ-fkUA
    Ăsta da coșmar...
    8 3
  • Singaporezul
    Alonso vrea sa se bata cu Vettel la Ferrari.La distrus pe Kimi si acum vrea sa-l bata si pe Vettel.Dar Alonso nu stie ca el scoate ce e mai bun din Vettel si in plus il si subestimeaza.Daca va fi asa cred ca o sa aibe o mare surpriza cum a avut si Vettel cu Ricci.Deci daca are "oua" ramane daca nu ,la McLaren.Ganditi-va ce il macina pe Alonso gandul ca Vettel va reusi ce nu a reusit el , un titlu cu Ferrari!Chinuitor.
    4 7
  • @singaporezul ,,nu cred ca pe Alonso il intereseaza coiechipierul , se descurca cu oricine, este mult mai matur , pe el il intereseaza o masina cu care sa se bata la titlu ,pt ca nu mai are varsta lu vitelu
    6 5
  • Singaporezul
    @Da, e adevarat ca ca marmota nu mai are varsta lui Vettel(asta nu are nici o importanta).Singurul monopost sa se bata la titlu este Mercedes unde nu are loc in urmatorii 3 ani(Honda are nevoie de 3 ani ca sa se bata la victorie cum a fost si Mercedes),asa ca va ramane la Ferrari.Kimi va ramane daca vor fi 3 Ferrari pe grila!
    2 2
  • ai pe dracu sa te ia, ratatule !!!!
    3 0
  • In ultimul timp se vorbeste de iminenta plecare a lui Alonso de la Ferrari. Totusi Alonso sustine ca ceea ce va face va fi surprinzator de bine pentru Ferrari. Eu as spune ca s-a desteptat, nu a stat degeaba 5 ani la Ferrari, a invatat ceva, a invatat ca bine pentru Ferrari inseamna fara el acolo ... adica opusul a ceea ce credea cand a venit
    1 0
  • sau va livra o ultima gogoasa tifosului ... anume ca se duce la McLaren ca spion ... ca sa ajute Ferarri ...
    0 0
  • @ferr1

    pai asa il scoti tu frumos pe fandosit? Comparandu-l cu un "cosmar"?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru