Alonso l-ar putea aduce la McLaren pe inginerul său de cursă de la Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 11.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso intenţionează să-l aducă la McLaren pe inginerul său de cursă de la Ferrari, Andrea Stella, dar şi pe directorul sportiv Massimo Rivola.

Esential 2 angajati Ferrari ar putea ajunge la McLaren in sezonul 2015
Publicaţia SpeedWeek a intrat în posesia unor informaţii care ar putea explica motivele pentru care negocierile derulate intre Fernando Alonso şi McLaren pentru semnarea unui acord pentru sezonul 2015 durează atât de mult timp.

Sursa citată afirmă că Alonso şi-a negociat nu numai propriul acord, ci şi recrutarea a două persoane importante din cadrul echipei.

Cea mai importantă dintre ele este Andrea Stela, inginerul de cursă al dublului campion mondial, care ar asigura o continuitate la McLaren pentru pilotul spaniol.

Cea de-a doua persoană vizată este Massimo Rivola, directorul sportiv al Scuderiei, care ar urma să aibă un rol similar la McLaren. Mutarea acestuia din urmă este facilitată de faptul că actualul director sportiv al McLaren, Sam Michael, şi-a anunţat deja retragerea din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon.

În ultimele zile, informaţiile despre oficializarea acordului lui Alonso cu McLaren au devenit contradictorii.

În timp ce presa internaţională susţine că acordul a fost deja semnat şi că va fi anunţat până la Marele Premiu din Abu Dhabi, Alonso a afirmat după cursa de la Interlagos că nu crede că va face un anunţ înainte de finalul campionatului.

Via GrandPrix247

Comentarii (14)

  • poate sa o aduca si pe mama lui, tot un ratat ramane !!!
    11 40
  • tu ce ai facut in viata ta pin la moment?ai fost macar o data apreciat de cineva strain pentru ceva ?
    29 12
  • Ferrari
    Bine bah strontzo tri puncte de jeg, ai dat lovitura, te-ai calificat in finala intergalactica de idioti pe banda rulanta si ai reusit sa ocupi primele 8 miliarde de locuri! Nu ii vina lui Alonso ca vremea lu raikonnen a trecut si mai are treaba cu sportul asta!
    11 11
  • Ferrari
    ma tri puncte, esti chiar mai ingust decat pari la prima vedere!
    20 11
  • Ferrari
    Bine bah strontzo tri puncte de jeg, ai dat lovitura, te-ai calificat in finala intergalactica de idioti pe banda rulanta si ai reusit sa ocupi primele 8 miliarde de locuri! Nu ii vina lui Alonso ca vremea lu raikonnen a trecut si mai are treaba cu sportul asta!
    9 8
  • Ferrari
    Stai linistit ma tri puncte de jeg ca si la anu tot ciuca batailor o sa fie iubitul tau! Doar ca o sa fie alt pilot care sa il umileasca in postura de coechipier!
    13 8
  • palinca de prune
    poate sa o aduca si pe bunica, alt titlu nu mai vede barbosul de Alonso, bine ca n-a luat nici un titlu cu Ferrari, oricum echipei Ferrari ii va fi mult mai bine fara el
    9 18
  • Scuze dar nu vad nimic rau in acest lucru. Massa a lucrat foarte bine cu inginerul lui de cursa, l-a luat la Williams, deh au lucrat foarte mult timp impreuna. Alonso la fel, s-a inteles foarte bine cu Stela, de ce sa nu-l ia la McLaren, daca s-au inteles foarte bine? Nu vad nimic rau in acest lucru, de aia se numesc parteneriate, sunt relatii profesionale foarte bine sudate.
    17 5
  • e italian.. e ferrarist.. cum sa mearga la mclaren..
    9 3
  • ...e bine asa.
    5 12
  • pablo256r
    Aham!
    Acum inteleg. Alonso sau McLaren nu anunta semnarea contractului pentru ca nu a terminat spaniolul de decomplectat echipa Ferrari.
    E clar acum.
    Mai mare cioaca nu am vazut in ultimul an.
    9 3
  • mi se pare corect, cu el s-a consolat dupa fiecare titlu ratat
    5 9
  • si Massa i-a consolat pe aman2
    6 8
  • pfetelx4
    O sa vina vt la ferrari, cu....manutele in buzunare. Teapa pe care si-o iau astia de la Ferrari e una de amploare. Marchiacci cica e in al 9-lea cer dupa ce a auzit performantele viitorului monopost.
    8 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru