Alonso vrea să-şi prelungească contractul cu Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 06.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a negat orice interes de a concura pentru Red Bull şi susţine că intenţionează să-şi prelungească actualul contract cu Ferrari scadent la sfârşitul sezonului 2016.

Esential 2016 este anul in care expira contractul lui Alonso cu Ferrari
Presa internaţională a speculat intens că Fernando Alonso a negociat semnarea unui contract cu Red Bull Racing pentru sezonul 2014, însă în cele din urmă echipa britanică l-a ales ca succesor pentru Mark Webber pe Daniel Ricciardo de la Toro Rosso.

Spaniolul afirmă acum că nu a existat niciun adevăr în relatările din presă şi a dezvăluit că intenţionează să-şi prelungească contractul actual cu Ferrari, care urmează să expire la sfârşitul sezonului 2016.

"Au fost numai zvonuri, multe zvonuri. Au existat zvonuri despre Red Bull, iar în Italia au existat zvonuri că voi lua un an de pauză. Au fost atât de multe zvonuri. Dar mai am trei ani şi jumătate de contract cu Ferrari pe care intenţionez să-i respect şi sper să măresc un pic durata. Voi încerca să-mi închei cariera la cea mai bună echipă din lume, şi anume Ferrari", a declarat spaniolul la conferinţa oficială de presă de la Monza.

Mai am trei ani şi jumătate de contract cu Ferrari pe care intenţionez să-i respect şi sper să măresc un pic durata.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
În plus, Alonso insistă că nu a luat niciodată în considerare opţiunea de a face un an de pauză în 2014 ca urmare a faptului că nu a mai câştigat niciun titlu mondial din 2006.
Ipoteza a apărut recent şi a fost amplificată după ce spaniolul a cumpărat o echipă de ciclism din ţara sa natală.

"Nu a fost niciodată o opţiune. Sunt în cel mai bun moment al carierei, cu cea mai bună experienţă. Nu voi rata nicio oportunitate. Ştiu că sunt încă într-o formă foarte bună pentru încă patru, cinci ani. Cu siguranţă voi da 100% pentru pasiunea mea, şi anume motorsportul şi cariera mea. Iar după aceşti patru-cinci ani voi vedea în ce condiţie sunt şi dacă performez bine. Dacă nu mă mai simt bine, poate mă voi gândi ce voi face în continuare, dar în următorii patru-cinci mă voi dedica total", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • nici tu nu te duci moh la rbr? Ca cica e niuei acolo si face masini calumea. Nope, preferi sa stai confortabil langa masuka si sa te boceasca fanii ca nu ai masina. Realitatea reiese din fapte nu din vorbe. Iar faptele sunt ca contestatarilor astora le e frica sa incerce o lupta cu arme egale cu vettel!!!!
    9 15
  • Are legale cu Vettel???? RBR este echipa lui Vettel, orice pilot se duce acolo, va fi tratat ca un strain, nu conteaza ca-l cheama Alonso, Raikkonen sau Button. Echipa il va respecta "foarte" egal, ba I se va strica masina, ba vor lipsi piese, se stie tratement "foarte" egal. Bine zis, realitatea iese din fapte, dar ne trebuie si materie cenusie pentru a analiza acele fapte. Cine nu-o are, viseaza in continuare.
    10 5
  • ii sare pernita oricui daca se constata ca e mai slab. O echipa VREA un pilot cat mai bun nu un anumit om preferat. So, daca x-ulescu merge si arata ca e mai bun dacat vettel, va avea castig de cauza. Valabil pentru orice echipa. Numai ca, in sinea lor, pilotii astia contestatari stiu ca e posibil ca vettel chiar sa fie mai bun ca ei si nu se risca
    3 8
  • Daca tot vorbiti de plecari... De ce nu vine Vettel la Ferrari? Doar e triplu campion. Sa vina si sa castige el titlul cu a 3-a/a 4-a masina din competitie. Aaaa, e mai confortabil sa stea langa masinuta lui cea mai rapida si sa nu aiba dureri de cap, pentru ca Newey si Horner se ocupa de tot. Faptul ca Alonso l-ar bate pe Vettel daca ar avea si el aceeasi masina, nu cred ca mai merita discutat. Cu cea mai rapida masina Alonso e imbatabil. Tot cu cea mai rapida masina l-a batut si pe Schumacher, chiar doi ani la rand. Si Vettel nu-i Schumacher.
    6 5
  • Monday
    Ipocrizia a la Redbull fan "bleah-cucU" sau cum iti mai spui pe-aici. Vetel spune ca nu-l "prefera" pe Alonso in echipa, il vrea pe Kimi. Pe de alta parte vine Marko, impresarul vorbeste cu patronul si cade orice negociere cu finlandezul in favoarea mult mai blandului Ricciardo.
    5 1
  • Scuze ca sunt asa direct. De ce sa mearga acum Vettel la Ferrari? El vrea sa castige, pana acum i-a iesit si daca e destept nu schimba formula castigatoare. In plus NU EL contesta pe altcineva ci el e contestat, ca are masina samd. Sa vina si altii ca sa aibe masina.

    Va veni Vettel la Ferrari. Intrebarea este daca va avea Alonso curaj sa mai ramana ??
    4 5
  • ce alain esti
    0 0
  • ``bleah`` asa apreciezi tu acest sport? Mergi la RBR ca au un monopost competitiv? Nu mai bine intri in joc cu ei si incerci sa construiesti TU,cu echipa,pilotii si resursele tale un monopost competitiv cu care sa domini cursa de cursa?

    Si apropo s-a inventat ABECEDARUL,nu crezi ca ar fi cazul sa mai pui si tu mana pe el?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru