Bianchi se simte pregătit să-l înlocuiască pe Alonso la Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 02.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi susţine că este pregătit să concureze pentru Ferrari în cazul în care Fernando Alonso părăseşte echipa, în timp ce Sebastian Vettel a minimalizat încă o dată zvonurile privind o colaborare cu Scuderia.

Am parcurs aproape două sezoane în Formula 1, am experienţă şi mă simt pregătit pentru asta. Pare să fie pasul logic pentru mine.

Jules Bianchi
pilot Marussia
Fernando Alonso a admis joi că ar putea părăsi Ferrari la sfârşitul acestui sezon, în funcţie de dorinţele echipei pe termen lung.

În aceeaşi zi, Jules Bianchi, membru în cadrul Academiei de Piloţi Ferrari şi pilot al celor de la Marussia, şi-a arătat disponibilitatea de a concura pentru Scuderia dacă un loc va deveni disponibil pentru sezonul următor.

"Sigur că mă simt pregătit. Lucrez la asta de când m-am alăturat Academiei Ferrari în 2009. Am parcurs aproape două sezoane în Formula 1, am experienţă şi mă simt pregătit pentru asta. Pare să fie pasul logic pentru mine dacă se întâmplă ceva. În acest moment ambii piloţi au contract, dar dacă există vreo oportunitate ar fi bine pentru mine", a declarat francezul pentru publicaţia Autosport.

Cel mai probabil, în cazul unei plecări a lui Alonso, Ferrari va căuta un înlocuitor cu mai multă experienţă decât Bianchi, iar Sebastian Vettel s-a numărat printre alternativele vehiculate de presa internaţională.

Pilotul echipei Red Bull a minimalizat însă încă o dată perspectiva de a concura pentru echipa italiană şi a direcţionat piaţa transferurilor spre Jenson Button.

"Întotdeauna au existat zvonuri în ultimii doi ani, în special în această perioadă a sezonului. Piaţa transferurilor este îndreptată mai degrabă spre Button. Are 17 coechipieri pentru anul viitor. Am fost unul dintre ei cu câteva săptămâni în urmă şi poate voi fi din nou săptămâna viitoare. Nu mă gândesc la asta. În Singapore am înregistrat progrese şi sper să continui la fel şi în acest weekend", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • Andrei
    De data asta mi-a placut umorul lui Vettel.
    12 4
  • Francezul ar fi o obtiune mai buna pentru Ferrari decat vitelul supraevaluat
    12 19
  • Bianchi se transferă singur la Ferrari. Să nu se agite. Ce mare brânză a făcut de visează la așa ceva? Nici în GP2, nici în F1. Și în Gp2 a avut mașină bună... Singurul lucru care-l recomandă pentru așa ceva e susținerea Ferrari de care a beneficiat. O susținere inutilă. Ferrari în ultimii ani nu s-a concentrat pe tinere talente. Pleacă Alonso, vine Vettel cu Newey sau Hamilton. Alții nu prea au șanse dacă Ferrari își respectă politică din ultimele 2 decenii. Totuși Ricciardo ar fi un transfer foarte bun. Ricciardo cu Perez. Ca deh, Perez are banii lui Carlos Slim și e rapid, văd că a învățat să se calmeze și să nu mai facă greșeli.
    6 10
  • @89 *OPTIUNE nu OBTIUNE, sau n-ai invatat la scoala?
    15 2
  • @ferr1 o linie de piloti Ricciardo si Perez sau Ricciardo cu Bianchi ar fii superb insa la Ferrari nu va fii niciodata o linie de piloti asa tineri
    6 3
  • @Gigi
    n-am fost la scoala, am fost cu vaca pe pasune
    8 7
  • pt mine important este sa plece Alonso cat mai repede - astept asta din 2010 incoace.
    10 8
  • @iulianimeni
    pentru tine e important ca poti posta aici
    10 9
  • 89 pentru Gigi
    Nu cred ca trebuie sa exagerezi pentru o simpla greseala ... se poate intampla oricui sa apese pe un buton gresit la tastatura si prin urmare sa iasa un cuvant gresit.Sa stii ca nu am verificat mesajul dupa ce l-am scris asa ca nu am avut ocazia sa-mi dau seama la timp si sa modific greseala
    7 1
  • 89 pentru falsul 89
    Ar trebui sa faci o vizita la medic pentru ca nu e normal sa scrii mesaje in numele altora in care sa aberezi crezandu-te comic.Oricum se vede de la o posta ca mesajele tale nu sunt scrise de mine
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru