Buemi va testa pentru Red Bull în Bahrain

de Daniel Popescu
Joi, 12.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull a confirmat că Sebastien Buemi va testa pentru echipă în sesiunea de evaluare a pneurilor din Bahrain, în timp ce Mercedes i-ar putea alinia pe Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.

Esential 4 este numarul echipelor care vor participa la testele din Bahrain in luna decembrie
Red Bull Racing a anunţat prin intermediul unui purtător de cuvânt că Sebastien Buemi va urca în cockpitul monopostul RB9 în toate cele trei zile ale sesiunii de teste de pe circuitul din Bahrain din perioada 17-19 decembrie.

Elveţianul este pilotul de teste al echipei începând de anul trecut, însă nu a mai concurat în mod competitiv la volanul unui monopost de Formula 1 de la sfârşitul anului 2011, când şi-a pierdut locul la Toro Rosso.

Informaţia despre Buemi vine la numai câteva ore după ce Sebastian Vettel a confirmat că nu va participa la test pentru că este deja în vacanţă. Totuşi, decizia celor de la Red Bull Racing de a nu apela deloc la serviciile lui Daniel Ricciardo este una surprinzătoare, întrucât australianul urmează să debuteze anul viitor pentru campioana mondială.

Mercedes nu a luat încă nicio decizie finală în privinţa piloţilor care vor participa la sesiune, însă publicaţia Autosport susţine că germanii vor miza pe cei doi piloţi titulari, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.

Ferrari a anunţat anterior că îi va utiliza pe Pedro de la Rosa şi Jules Bianchi, în timp ce Toro Rosso va apela cel mai probabil la linia de piloţi de anul viitor, Jean-Eric Vergne şi Daniil Kvyat.

Red Bull, Mercedes, Ferrari şi Toro Rosso sunt singurele echipe care au acceptat invitaţia Pirelli de a evalua în Bahrain pneurile pentru sezonul 2014 al Formulei 1, dupa ce McLaren şi Force India au renunţat în ultimul moment la această oportunitate.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Championu energizantelor nu testeaza? Hmm....nu-i de bine, probabil ca e in cantonament cu frumoasa lui iubita...;)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru