Alonso, Raikkonen şi Vettel nu vor participa la testele din Bahrain

de Daniel Popescu
Joi, 12.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat că Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen nu vor participa la testele din Bahrain din decembrie. Sebastian Vettel este deja în vacanţă, în timp ce Mercedes nu a luat o decizie finală.

Esential 3 zile va avea sesiunea de teste din Bahrain
Ferrari a confirmat prezenţa la sesiunea de teste din Bahrain din perioada 17-19 decembrie, în cadrul căreia va evalua noile pneuri furnizate de Pirelli pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

În plus, Scuderia a dezvăluit că în primele două zile la volanul monopostului va urca pilotul de rezervă Pedro de la Rosa. Ultima zi i-a fost rezervată lui Jules Bianchi, care face parte din Academia de Piloţi Ferrari şi care a concurat în acest an pentru Marussia.

Prin urmare, Ferrari nu va miza pe niciunul dintre piloţii titulari, în ciuda faptului că Fernando Alonso afirma recent că se va pregăti pentru sezonul 2014 încă din luna decembrie. În schimb, Kimi Raikkonen este în perioada de recuperare după operaţia suferită la spate la sfârşitul lunii noiembrie.

Vettel va apărea în public doar la cererea Red Bull sau la primele teste oficiale din ianuarie.

Britta Roeske
Purtatoare de cuvant
Red Bull Racing nu a confirmat încă linia de piloţi pentru test, însă Sebastian Vettel este deja în vacanţă şi va reveni pe circuit doar în luna ianuarie la Jerez.

"Vettel este în vacanţă.

Are un sezon dificil în spate şi, având în vedere noul regulament tehnic, timpul rămas până la noul sezon nu este prea generos. Vettel va reflecta la sezonul trecut şi se va pregăti pentru cel nou, însă va apărea în public doar la cererea Red Bull sau la primele teste oficiale din ianuarie", a declarat Britta Roeske, purtătoarea de cuvânt a cvadruplului campion mondial.

Publicaţia Speed Week susţine că Toro Rosso va miza pe serviciile lui Jean-Eric Vergne şi Daniil Kvyat, în timp ce Mercedes nu a luat încă nicio decizie în această privinţă. McLaren şi Force India au confirmat că nu vor participa la test, în ciuda informaţiilor publicate iniţial de FIA.

Via SkySports, Motorsport

Comentarii (6)

  • GrosJan
    kimi e cu spatele, e de inteles. Iar Alonso, mi se pare corect sa-si mai vada si de ale lui. De titluri e clar ca nu se atinge, macar de rusoaica sa se atinga si el
    18 16
  • :))), tare asta cu rusoaica. Iti dai seama cat de huiduit o sa fie Vettel la Sochi, mai ceva ca la Monza:))
    12 11
  • Andrei
    Din decembrie Fernando Alonso lucreaza in simulatorul Ferrari pentru noul monopost din 2014. Kimi nu este inca disponibil.
    16 3
  • @GrosJan Atunci e de inteles de ce Vettel sta mai mult in garajul echipei si nu se duce langa partenera lui... La ce partenera are, nici nu-i vine sa se duca in camera de hotel. Nu?
    11 22
  • GrosJan
    @ferr
    dar tu sti de ce se ingrasa barbatul insurat?
    9 6
  • cocolino
    @ferr1, nici Vettel nu participa la sesiunea de teste, el sarbatoreste
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru