Operaţia la spate a lui Raikkonen s-a încheiat cu succes

de Daniel Popescu
Vineri, 15.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen s-a operat cu succes la spate şi va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la şase săptămâni, potrivit presei finlandeze.

Esential 6 saptamani este perioada maxima de recuperare pentru Raikkonen dupa operatia la spate
Kimi Raikkonen a efectuat joi operaţia la spate necesară ca urmare a durerilor puternice resimţite în această zonă a corpului în a doua parte a sezonului.

Potrivit postului de televiziune MTV, operaţia a descurs bine, iar pilotul finlandez va avea nevoie de o perioadă de recuperare cuprinsă între patru şi şase săptămâni.

Practic, programul de recuperare al fostului campion mondial, care va include efectuarea a numeroase exerciţii, va începe undeva la începutul anului viitor, în condiţiile în care prima sesiune de teste premergătoare sezonului 2014 va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie.

Prin urmare, decizia să de a se opera înainte de finalul acestui sezon este una corectă, întrucât dacă ar fi urmat procedura după 25 noiembrie ar fi riscat să nu fie 100% apt pentru primele teste.

Raikkonen va concura în sezonul următor pentru Ferrari, acolo unde îl va avea drept coechipier pe Fernando Alonso, în timp ce locul său la Lotus pentru ultimele două curse ale anului a fost luat de Heikki Kovalainen.

Via MTV3

Comentarii (1)

  • foarte bine
    la ultima cursa din 2013, la Interlagos poate il vedem pe Kimi in padock-ul Ferrari imbracat deja in culorile pe care le merita.

    Forza Rossa 2014!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru