Caterham nu şi-a plătit facturile pentru motoare şi cutii de viteze

de Daniel Popescu
Joi, 15.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham nu şi-a plătit integral facturile pentru motoarele şi cutiile de viteze utilizate în acest sezon, potrivit presei germane.

Esential 13 este cea mai buna clasare obtinuta de Caterham in acest sezon (Kamui Kobayashi, Malaysia)
Renault a anunţat recent că unele echipe pentru care furnizează unităţi de propulsie nu şi-au achitat facturile la timp şi că acestea riscă să rămână fără motoare.

Constructorul francez nu a nominalizat echipele în cauză, însă Lotus a dezvăluit ulterior că este cu plăţile la zi, în timp ce şansele ca Red Bull Racing şi Toro Rosso să aibă probleme financiare sunt minime.

Prin urmare, singura echipă asupra cărora mai sunt dubii este Caterham, iar publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că britanicii nu şi-au achitat încă integral facturile pentru motoarele Renault. În plus, sursa citată afirmă că există întârzieri şi la plata cutiilor de viteze furnizate de Red Bull Technology.

Informaţiile vin la numai câteva zile după apariţia unor zvonuri în paddock-ul Marelui Premiu al Spaniei potrivit cărora proprietarul Tony Fernandes intenţionează să vândă echipa.

De altfel, omul de afaceri malaysian a anunţat la începutul anului că se va retrage din Formula 1 dacă echipa nu va câştiga niciun punct în acest sezon.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • nu prea am inteles ce fac cei de la Caterham in F1, performate IOC, piloti pe ici pe colo ce prin si ei gratis sau cu bani, ingineri lui peste, asa ca imping si ei vantul prin F1
    5 1
  • Tot timpul au fost si vor fi ''impinge vant''@VJohann,in formula 1,sti f bine ca si in anii 80 anii 90 erau niste echipe gen Osella,Euro Brun,Life Judd,Pacific Ilmor,Forti Ford si chiar baietii astia,HRT,care pana la urma au plecat acasa.Se pare ca sponsorilor le convine insa ca masinile sa se invarta pe circuit asa ca nu vom scapa de ei in curand.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru