Ferrari a semnat un contract de sponsorizare cu grupul de telecomunicaţii America Movil

de Daniel Popescu
Marti, 16.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat marţi semnarea unui contract de sponsorizare cu grupul de telecomunicaţii America Movil, la numai o zi după recrutarea lui Esteban Gutierrez.

Speculaţiile cu privire la unul dintre motivele pentru care Ferrari l-a recrutat pe Esteban Gutierrez pe postul de pilot de rezervă s-au confirmat în numai 24 de ore.

Scuderia a anunţat marţi într-un comunicat de presă semnarea unui contract de sponsorizare cu grupul de telecomunicaţii America Movil, care sprijină cariera pilotului mexican.

Deţinut de omul de afaceri Carlos Slim, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, grupul America Movil are în portofoliu brandurile Telmex, Telcel şi Claro, care vor fi vizibile în sezonul următor pe monoposturile echipei şi pe combinezoanele piloţilor.

America Movil sponsorizează şi Force India datorită prezenţei în cadrul echipei a mexicanului Sergio perez. Via Ferrari

Comentarii (3)

  • Cu noul sofer al bancii, si sponsorii mexicani Ferrari n-are cum sa rateze titlurile
    1 6
  • Dacă și Ferrari a ajuns să ia piloți de doi lei pentru sponsori puternici... vai de ei. Sunt piloți mai talentați care ar merita o șansă. E clar că Esteban se pregătește să fie pilot Ferrari din 2016, când nu va mai fi raikkonen. Oo echipă ca Ferrari ar fi trebut să investească numai în piloți tineri și talentați, nu alde Esteban sau Raikkonen.
    1 0
  • Gutierrez are o experienta decenta in Formula 1, cred ca Ferrari a impuscat 2 ierpuri deodata. Au adus si un sponsor bun iar Gutierrez cred ca poate oferi informatii mult mai utile decat un tinar cu potential care nu e familiarizat cu Formula 1. Nu cred sub nici o forma ca mexicanul va fi luat in considerare vreodata ca viitor pilot Ferrari. Ar fi o schimbare mult prea mare de strategie, Ferrari e cel mai mare brand din F1 iar ce tine de piloti, va aduce tot timpul nume grele.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru