GALERIE FOTO şi VIDEO: Incendiu puternic în garajul Williams de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.05.2012
Cel puţin 31 de angajaţi ai echipelor din Formula 1 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un incediu puternic a izbucnit în garajul Williams la 90 de minute după finalul cursei de la Barcelona.

Bucuria celor de la Williams pentru victoria spectaculoasă obţinută de Pastor Maldonado în Marele Premiu al Spaniei a durat doar 90 de minute, după ce un incendiu puternic a izbucnit în garajul echipei.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a fost provocat de explozia combustibilului care era pregătit pentru transport ca parte a procedurilor obişnuite de la finalul curselor.

În urma explozitiei, paddock-ul a fost acoperit de un nor negru de fum, întregul personal al Formulei 1 a fost evacuat, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

Cu toate acestea, 31 de persoane au fost rănite şi au avut nevoie de ingrijori medicale, iar şapte dintre acestea au fost transportate la spiţele din localitate.

Patru dintre răniţi sunt angajaţi ai echipei Williams, iar trei dintre aceştia primesc îngrijiri medicale la spitalul din localitate. Alţi patru răniţi sunt de la Caterham, dintre care trei sunt în spital, iar un alt rănit lucrează ca mecanic pentru Force India.

FIA a anunţat deja că a iniţiat o investigaţie împreună cu autorităţile locale din Spania pentru elucidarea cauzelor incendiului.

"FIA colaborează îndeaproape cu autorităţile spaniole pentru investigarea acestui incident şi va oferi un update suplimentar imediat ce mai multe informaţii devin disponibile", precizează forul mondial într-un comunicat.

Comentarii (6)

  • neacşu
    explozie de bucurie la standul williams
    6 3
  • Hamilton e vinovat !
    Sa fie retrogradat pe ultima pozitie in Monaco :)
    10 2
  • cracher
    motivul real al exploziei
    se face că anul trecut Williams aveau 10 ingineri proşti de bubuie. Anul ăsta au adus şi unul deştept de scapără (căruia i se datorează şi victoria). Cam asta a fost; bombă garantat
    5 0
  • dfgftg
    GFBV
    ?
    0 0
  • andrey_1293
    Incendiul
    Sigur e facatura =))))). Vreun plan malefic. Schumi a colaborat cu Scuderia pentru bubuiala asta. Schumi a venit cu explozibili ca sa se razbune pe Senna, si Ferrari a plasat materialul pentru ca le-a furat Williams victoria :))))). Daca castiga o a 6-a echipa la Monaco o sa se lase si cu victime :))))
    3 0
  • Bogdan
    Aiureli!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru